Er det mulig sier nå jeg?

Har vært borte i hele dag, derfor har det blitt lite blogging. Legger inn en artikkel fra TV2 underholdning, som handler om Gro og Anja Edin:

 Tidligere denne måneden annonserte håndballparet Gro Hammerseng (31) og Anja Edin at Gro er gravid, og venter barn i februar.

Siden har idrettskjendisene stått i kø for å gratulere de vordende foreldrene.

Netthets

Det er likevel ikke alle som er like fornøyde med den gledelige nyheten, og på diverse nettfora florerer det hets som er såpass grov at mye har blitt sensurert bort. 

 På en blogg lyder et innlegg slik:

- Jeg, og mange andre finner det naturstridig! Det er nemlig ingen menneskerett å få barn, og slett ikke for lesbiske og homofile, det innrømmer faktisk de fleste «rettroende» lesbiske og homofile selv. Men Gro Hammerseng, Anne Holt, Arve Juritzen og slike egoister gir blanke i slike opplaktheter, og sørger via befruktningsjuks etc, for å bli foreldre likevel. Jeg hater når det skjer, altså å tukle med naturen på den måten.

Vil fremme aksept

Da nyheten om Gros graviditet nådde offentligheten uttrykte Landsforeningen for lesbiske og homofile (LLH) stor glede, og mente at dette ville fremme aksept.

- Det er veldig hyggelig at de skal ha barn. Det at en populær, dyktig og profilert kvinne skal ha barn med sin kvinnelige samboer er utelukkende positivt for saken også, sa Bård Nylund leder i LLH den gang.

Ikke forbauset

Nå reagerer LLH sterkt på den omtalte hetsen, men det kommer likevel ikke som noe sjokk.

-Jeg blir oppriktig lei meg av å høre om hetsingen. Det å være gravid og vente barn skal være en lykkelig tid. Likevel forbauser det meg ikke. At stakkarslige mennesker anonymt sprer edder og galle på ulike nettsteder er velkjent for oss. Jeg tror de avslører seg selv, og snarere bidrar til mer aksept, sier Nylund til Her og Nå.

Min mening om saken: Blir nesten litt irritert når jeg leser, synes det er så unødvendig. Jeg synes det er flott at Gro  tør å være ærlig om graviditeten og at hun faktisk har blitt gravid. Hun er veldig privat, men har allikevel vært veldig åpen om at hun er sammen med jenter,osv. 

Synes lesbiske/homser/bifile har like mye rett til å bli foreldre som vanlige par.  Det er ikke dems sin skyld at de tiltrekkes av det samme kjønn, det er bare sånn det er. Man kan ikke styre følelser, rett og slett! At man får mulighet til å ta en sånn -husker ikke hva det heter- for å bli gravid, synes jeg er veldig bra. De som hetser Gro og Anja, er enten veldig sjalu eller så gjør de dette bare for å få oppmerketsomhet (og det får de jo egentlig av meg nå, men anyway). Synes ihvertfall det er veldig teit og dumt å snakke dritt om de to!
Gro Hammerseng er et godt forbilde, og jeg digger virkelig den dama. Tror flere setter pris på at hun er så åpen om det å være sammen med jenter, og sånn!

 Jeg sier bare: Stå på Gro Hammerseng, du burde være stolt av deg selv!! 

 

14 kommentarer


Gina
-24.08.2011 kl:07:05


Jeg fikk sjokk jeg når jeg så det på tv2 !!! er det mulig !! ; /
kamilla :-)
-24.08.2011 kl:07:11


Gro har all rett til å bli gravid :-) jeg synes hun, som alle andre jenter, skal få oppleve dette. det er ikke noe som noen brude ta fra henne ved og skrive dritt om at homofile, lesbiske og bifile ikke har noen rett til å bli foreldre.

masse lykke til Gro og Anja :-) <3
Larvik (og Norge) - håndball
-24.08.2011 kl:08:05


kamilla :: Helt enig!! Synes det er så slemt å si at de ikke fortjener det, osv!

Ja, lykke til Gro og Anja :- D
Larvik (og Norge) - håndball
-24.08.2011 kl:08:06


Gina: Jeg også, skjønner ikke at det er mulig å si sånn!!
mysingapore
-24.08.2011 kl:10:22


Jeg her helt enig med deg !!! Ble veldig irritert nar jeg leste det....
Larvik (og Norge) - håndball
-24.08.2011 kl:16:36


mysingapore: MM! Greit at man har en mening om det, men si det på en ordentlig måte eller bare vær stille.. Er så dumt når folk skal rakke ned på andre!
mari
-24.08.2011 kl:16:58


Gro har all rett til å bli gravid, Jeg digger både Gro og Anja:-), det er bra at Gro er åpen om dette, Heia Gro, du er mitt og mange andre sitt Forbilde <3<3<3 :-) :-)
Larvik (og Norge) - håndball
-24.08.2011 kl:17:46


mari: Hun har det! :) Skjønner at folk har henne som forbildet!!
Hanne
-24.08.2011 kl:20:30


Ble veldig, veldig irritert!

Som du sier, så gjør de det sikkert bare for oppmerksomhet!

Homofile, lesbiske og bifile har like masse rett til å ha barn som hetrofile!
Larvik (og Norge) - håndball
-24.08.2011 kl:20:34


Hanne: Skjønner at du ble irritert! Er helt enig med deg!
Anita Iren - Liverpoolsupporter
-27.08.2011 kl:15:32


Las om det i her&nå og vart heilt sjokkert. Lei mæ egentlig. Faen altså at folk ikke ska unn annjer nå lykke. Dæm e jo to menneska som e sammen og såklart ska jo dæm få dein samma muligheten som heterofile te å få unga. Nei, huff. Det e så mang ekle folk i verden!

Ønske Gro masse lykke te :) syns ho e kjempetøff, og ungen e utrolig heldig som får ho som mamma!
Larvik (og Norge) - håndball
-27.08.2011 kl:15:36


Anita Iren: Er enig med deg altså. :) At folk ikke unner andre å få barn, selvom man er sammen med en fra det samme kjønn er utrolig teit!
Petter Mathisen Giæver
-05.09.2011 kl:22:54


Gro Hammerseng har vært forbilde mitt helt siden jeg var født å det kommer hun til å være, er så glad for at de skal ha barn!

Vist det var noen i hele verden av idrettsstjerner som skulle ha fått barn, syns jeg at Gro Hammerseng og Anja Edin er tøffe som stiller seg så åpent om dette! Jeg personlig syns det er supert at de har funnet lykken og at de skal oppdra ett fantastik barn i lag, som jeg håper blir kalt for "Petter".

Jeg har rett og slett ikke ord på hvor fantastik jeg syns Gro Hammerseng er og at de skal oppdra ett lite barn! Det syns jeg at de gjore det rett å fortelle verden, å det skal de være stolte over! Håper du leser dette Gro og håper du kan gi meg en tilbake melding (99301450)
Larvik (og Norge) - håndball
-06.09.2011 kl:17:03


Petter Mathisen Giæver: Gro Hammerseng er et forbilde for mange, og det skjønner jeg godt! Er helt enig med deg :)

Skriv en ny kommentar