Ut på tur...

Klokken 10.00 i dag dro Larvikjentene mot Gardermoen der de skulle reise med fly til Ungarn.

I morgen skal de ha en formiddagstrening og videogjennomgang. En av de tre kampene som skal gjennomføres i løpet av helgen spilles på lørdag. Da er det Ferencvaros som står på motsatt banehalvdel. 

Søndag morgen møter Larvik først Isabel Blanco, Katja Nyberg og Gro Hammersengs tidligere klubb, FC Midtjylland. Senere på kvelden skal de spile mot sin tidligere strekspiller, Heidi Løke og resten av Gyør!

Det er greit å prøve seg på litt hard motstand før seriestart. Tror ikke vi skal slite så mye mot lagene i Postligaen (selvfølgelig alt kan skje), men det kommer noen Champions Leauge kamper i løpet av høsten... Det er viktig å være forberedt. :) 
 
- Det skal bli veldig greit å få kjent litt på det nivået vi møter i helgen.Vi ønsker å få de nye linjespillerne inn i spillet vårt. Vi har tatt var på mye av de vi har kjørt på tidligere og så har vi lagt til litt nytt som vi ønsker å teste mot de beste lagene, forteller Tor Odvar Moen til Østlandsposten. 


Lene Rantala og Linka møter Heidi på motsatt banehalvdel på søndag. Dette bilde er fra da Heidi spilte i Gjerpen (rett meg hvis det er feil, haha) 

Du kan trykke her for å se noen bilder fra da jentene dro i dag tidlig. 

Så vidt jeg vet så går ikke kampene på TV, men det var en som skulle si ifra hvis det gikk ann å se de på nettet. Så da skal jeg si ifra hvis jeg hører noe fra den personen :) 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar