Oppdatering fra Ungarn

Dette sto på Larvik sin hjemmeside: 

I Györ ligger gradestokken rundt 35 grader celsius. For nordmenn trengs det en dag å venne seg til varmen, før det skal presteres på banen.
Larvik på plass i Ungarn 
Bilde:
Tor Odvar Moen 

Fredagen har blitt brukt til avklimatisering og trening i kamparenaen.Dagens trening var en grei gjennomkjøring med hovedfokus på forsvarsspillet. Håpet er at samarbeid og individuelle arbeidsoppgaver i forsvar skal sitte bedre i Ungarn, enn det har gjort så langt etter ferien. I morgen braker det løs med helgens første kamp hvor Larvik møter FTC kl.1630. (Du kan se kampen her  etter at du har registrert deg. Du kan se hvordan du gjør det her

Det blir bra å få målt seg mot skikkelig motstad lørdag og søndag. Vi skal bruke kampene godt og ta viktige steg før sesongstart.

 

Hotellet ligger et lite stykke utenfor sentrum, men jentene har tatt bussen inn til byens kjøpesenter og shoppet fra seg. Det var også flere som satte pris på kjøpesenteres aircondition. På hotellet må nemlig jentene klare seg uten. Det er en varm fornøyelse, men å klage på varmen føles litt vel luksus for en nordmann. 
Bilde av Tine R.K og Kari Mette på kjøpesenteret ser du her:  http://twitpic.com/6bh0b3 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar