Ble aldri truet

Larvik har akkurat spilt ferdig kampen mot FTC, og de vant 34-30 (19-14 til pause) . De var vel egentlig aldri truet i løpet av kampen, selvom de ikke hadde en god dag i forsvar spør du meg. Synes det er litt for mye å slippe inn 30 mål! 

FTC hang med i 5 -6 minutter ut i første omgang, og måltavla viste  4-4 i en liten periode. Da satte Tine Kristiansen opp farta, og scoret Larviks femte mål. Tine S, Karo og Isabel blir med på festen og setter inn en scoring hver før FTC scorer sitt femte. Der i fra og ut er de vel egentlig aldri truet i det hele tatt. Larvik leder som regel med 4,5 og 6 mål, men hadde også  en sju målsledelse i andre omgangen. De har noen gode periode i forsvar, men jeg synes det glipper for lett andre ganger. Skal sies at Tonje Larsen  satt en del på benken i den første omgangen, og kom inn igjen i andre. MEN vi slapp faktisk inn mindre mål i første omgangen uten Tonje, enn det vi gjorde i den andre med henne. Så sånn sett hadde ikke det så mye å si.
Kampen flotteste mål kommer etter 45 minutter, Tine K scorer på en flyver etter en fantastisk pasning av Linka! 


Amanda spiller nok en god kamp :) 

I angrep er det også litt opp og ned, men jeg synes det var mye bra i dag. Larvik får brukt bakspillerne sine en del i dag, og dette utnytter Tine K, Tine S og Amanda bra. Synes alle tre hadde en god første omgang spesielt, men gjorde også en del bra i andre omgangen også :) Tine K og Amanda har hatt en god oppkjøring, både i Tyskland og mot Sør Korea + i denne kampen her. 
Kari Mette spiller hele første omgangen, bommer på et skudd og får en kontringsball. Synes vi er for dårlige til å utnytte venstrekanten vår altså!! (Skal sies at vi hadde noen fine pasninger til HØYRE kantene våre da) Kari Mette setter seg på benken de første 15 minuttene av andre for å la Thea prøve seg, hun fikk vel en sjanse (ihvertfall det jeg så). KMJ kommer på igjen og setter inn 2 kontringsmål helt på slutten av andre omgangen! Hun har hatt to målløse kamper, så det var sikkert greit å få satt inn noen mål i dag! 
Katja Nyberg fikk prøve seg litt i forsvar i dag, hun kom seg opp i angrep en gang og satte ballen i mål. Morro det da! :) 


Sånn alt i alt så gjør Larvik en bra kamp, selvom det glipper litt i begge ender. Skal de få en seier mot Gyør må nok forsvaret opp en del hakk og vi må bli litt mer treffsikre i angrep. Selvom vi gjør mye bra der, har vi en del bom på klare sjanser. Allikevel SEIER ER EN SEIER, GRATULERER LARVIK :) 

Se bilder fra kampen her: http://handball.hu/gallery/2011/08/27/bet-at-home_szabella-kupa_ftc_-_larvik/

Internettet hoppet litt av og på under kampen, så fikk ikke med meg de fem siste minuttene av første omgangen. I tillegg klikket den litt i andre omgangen, men fikk med meg det meste av kampen. Det var noen målscorere jeg misset, så da venter jeg med å skrive de opp til jeg finner noen som har med alle! 

4 kommentarer


Leah
-27.08.2011 kl:19:22


Bra at de vant da :)))
MB
-27.08.2011 kl:19:54


Personlig synes jeg kampen var litt for svak av Larvik, men av forståelige grunner. Kurtovic, Kristiansen og Stange viser mye bra, men det holder absolutt ikke mot Gyor, det får vi vel se om ikke så lenge.
Larvik (og Norge) - håndball
-27.08.2011 kl:19:59


MB: Det er jeg vel enig, de må opp flere hakk om de skal vinne mot Gyør. Forsvaret var til tider bra, men å slippe inn 30 mål er svakt!!
Larvik (og Norge) - håndball
-27.08.2011 kl:19:59


Leah: Ja, absolutt :)

Skriv en ny kommentar