Synes vi skal være fornøyde jeg.

Det ble dessverre tap på Larvik jentene i dag, men jeg synes ikke vi skal furte for det. Fikk ikke sett kampen, siden videon på nettsiden hoppet av og på hele tiden. Fulgte litt med på en chat, og Gyør ledet hele veien. Det positive er at vi stoppet Heidi Løke, som bare fikk kjempet seg til to mål. (De kom helt på slutten i følge Harald Bredli på twitter).

Det gikk fint til 2-2, men plutselig var Gyør oppe i en 8-3 ledelse. Da det sto igjen 4 minutter var ledelsen knappet ned med to mål, det sto 12-10 på måltavla. Gyør gikk til pause med 16-13 ledelse. De kunne tilslutt gå av banen med en 5.måls seier, 28-23!

Larvik Håndballklubb skrev dette på facebook: 28-23. Slutt. Bommet på 7 meter ved full tid. Vår klart beste oppkjøringskamp. Lover godt. Vi må bli skarpere i avsl. sitasjonene. 

Jeg synes vi skal være fornøyde, det hadde visst vært en tøff og hard kamp. Vi fikk stoppet Løke, men det førte til at andre Gyør spillere kom til. Larvik har mistet Heidi Løke før denne sesongen, Gro og Olga er gravide + at Tonje og Nora er litt småskada. Nora har ikke spilt noen av kampene i helgen tror jeg. 
Det er bare noen småjusteringer som skal til, så tror jeg vi ligger enda jevnere med Gyør. 5 mål er ikke så ille mot et av verdens beste lag!

Kommer tilbake med målscorere og bilder snart :)  Var litt treg i dag, men fikk besøk istad skjønner dere! 

PS: Byåsen vant Sika cup, og har vist gode resultater der. Les mer om det her: http://byaasen.no/  

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar