Fikk trener jobben

Det er nå klart at Karl Erik Bøhn blir den første utenlandske landslagssjefen til Ungarn. Dette sto på OP.no

- En ting er sikkert, nå skal vi i alle fall slå Ungarn, sier Heidi Løke.

Tidligere LHK-trener Karl Erik Bøhn blir ny landslagssjef for Ungarns kvinnelandslag.


Tidligere LHK trener Karl Erik skal nå bli ungarnsklandslagssjef. 

Det melder TV2 Sporten på sine nettsider tirsdag.

Bøhn har bodd i den ungarske byen Györ sammen med Heidi Løke siden juli, og han blir nå de ungarske håndballkvinnenes første utenlandske landslagssjef noensinne.

Løke er ikke overrasket over utnevnelsen av sin samboer og forhenværende trener.

- Det er kjempegøy. Han har fortjent dette. Det er første gang de velger en utenlandsk landslagssjef, så sånn sett er det spesielt. Men det var kanskje på tide at de prøvde noe nytt, sier hun til nettstedet, før hun legger til at hun ikke er bekymret over å måtte møte gamletreneren til dyst. 

Heidi Løke mot Ungarn i EM 2010

 - Når det er kamp, legger en vekk det andre. En ting er i alle fall sikkert, nå skal vi i alle fall slå Ungarn!

Flere kandidater var aktuelle for jobben, deriblant tidligere storspiller Peter Kovacs, som forrige sesong fikk sparken i den rumenske toppklubben Valcea og Janos Hajdu som ledet Ungarn under OL i Beijing. Bøhn tar nå på seg den tøffe oppgaven med å bringe suksess tilbake til et medaljejagende Ungarn, og han skal ha fått en kontrakt som strekker seg frem til OL i 2016, skriver TV2 Sporten.

4 kommentarer


slagelse
-31.08.2011 kl:01:48


Jeg har verken støttet Larvik eller Bøhn i dysten mellom de to partene. Men jeg syns det er bra at Bøhn har fått trenerjobb igjen, for han har bevist at han er en helt fantastisk trener! Larvik vant Champions League, og det har Bøhn en stor del av æren for - selv om Larvik ikke vil innrømme eller kommentere det. Gratulerer til Bøhn med trenerjobb. Jeg forventer at Ungarn blir en hard nøtt å knekke i mesterskapene fremover. Nå kommer de Ungarske jentene til å få mer kondisjonstrening, og et utvidet spillkonsept. Jeg gleder meg til å se på fantastisk håndball av Ungarn.
guttenminnn<3
-31.08.2011 kl:09:24


Det er fint at Karl Erik har fått jobb da? Når fink han vite det da? så det nå? siden jeg er hjemme fra skolen for jeg er syk....:(
Larvik (og Norge) - håndball
-31.08.2011 kl:12:12


slagelse: Jeg har egentlig ikke støttet noen jeg heller, siden jeg ikke har visst alt om saken. Ja, han skal ha litt av æren for det han også det er klart!

Blir morsomt å se hvordan han skal lede disse jentene, gleder meg til å se hvordan det går med Ungarn nå :)
Larvik (og Norge) - håndball
-31.08.2011 kl:12:13


guttenminnn: Han fikk vite det i går tror jeg :) Åja, god bedring da :)

Skriv en ny kommentar