Dropper alle seriekampene

Cecilie Leganger kommer ikke til å spille seriekamper for Larvik i år. Hun velger heller å prioritere legestudiene i stedet. 

Dermed får veteran Lene Rantala alt ansvaret for å vakte Larvik-klubbens mål i seriespillet i høst, skriver VG.

LHK-trener Ole Gustav Gjekstad aviser imidlertid over avisen at avgjørelsen om at Leganger ikke vil vokte klubbens mål i høst har noe med Bøhn-striden å gjøre.

- Dette har ikke noe med Bøhn å gjøre. Vi har god dialog med Cecilie. Jeg er for at vi skal ha best mulig utdannede leger her i landet, sier Gjekstad til avisa.

Cecilie Leganger var ifølge avisen en av spillerne som støttet Karl Erik Bøhn etter at han ble sparket i januar.
9 kommentarer


Leah
-31.08.2011 kl:15:45


Det var synd,men jeg syntes at Lene Rantala er god, så det går nok greitt ;)
Larvik (og Norge) - håndball
-31.08.2011 kl:16:33


Leah: Ja, tror ikke det blir noe problem for Lene :) hehe
slagelse
-31.08.2011 kl:16:52


Det er synd. Men Lene kan absolutt stå seriekampene uten problem så fremt hun er skadefri. Det sto ingenting om Champions League, så jeg tror Cecilie er med i de kampene.
Larvik (og Norge) - håndball
-31.08.2011 kl:17:49


slagelse: Hun blir nok med i CL ja :) Tror ikke Rantala har noe problem med det, hun er jo utrolig god!! :)
sisi
-31.08.2011 kl:18:08


If Rantala wounded in the fighting?Larvik there should be the standby goalkeeper
mona
-31.08.2011 kl:21:05


Jeg tror dette er like greit for LHK, for Lene har mye høyere moral enn Cecilie!

Cecilie er god i mål ja, men Lene er på samme nivå + det at hun har så liten skade historikk at man skulle tro at hun var lagd av STÅL=D
Larvik (og Norge) - håndball
-31.08.2011 kl:21:14


mona: Ja, det er sant. Ole Gustav Gjekstad sa at hun hadde en liten skadehistorie, og det er bare positiv. I tillegg blir hun ikke dårligere med årene akkurat! Lene er en fantastisk keeper, og jeg tror det skal gå veldig bra at hun spiller alle kampene i serien denne høsten!
slagelse
-03.09.2011 kl:16:11


Artikkelen hentyder at Cecilie er vraket spør du meg. Men det er jo ikke rett, for Cecilie sto over 8-9 seriekamper forrige høst også - av samme årsak som nå, legestudiene. Cecilie sto også over kamper i november, etter at avansementet til hovedrunden i Champions League var sikret for å prioritere legestudiet. For meg er det forståelig at Cecilie forbereder seg på livet etter karrieren. Håndball er ikke alt.

Med tanke på det sportslige, så er det synd for Larvik at Cecilie dropper seriekampene. Den største grunnen, er at Lene blir alene som målvakt. Mentalt kommer det til å gå bra, men selv om Lene aldri har vært plaget med skader, så er man aldri sikker. Plutselig blir hun også skadet, og da blir plutselig Cecilie alene om ansvaret i målet. Vi trenger to målvakter. En annen ting, er at når Larvik er så heldige å ha verdens beste målvakt, så er det synd at hun ikke er tilgjengelig i perioder hun er skadefri. Jeg håper at Cecilie er fullt med fra januar. Da har vi to gode målvakter som samarbeider og avlaster når det trengs. Cecilie og Lene har samarbeidet helt utmerket sammen i forrige sesong. Lene er evigung og har sterk mentalitet. Samtidig har hun god lederevne, og veileder forsvaret tydelig. Cecilie er eksplosiv, mentalt sterk og har et stabilt nivå, og toppnivået er ekstremt.
Larvik (og Norge) - håndball
-03.09.2011 kl:21:27


slagelse: Ja, hun sto jo over noen kamper i forrige sesong også. Synes det er bra at man forbedrer seg til livet etter håndball også.

Vi vet jo at vi kan klare oss uten Leganger i serien, men som du sier så er det dumt sånn sportslig sett. Man vet jo aldri om Lene holder seg skadefri eller ikke, alt kan jo skje. Larvik er heldige som har to fantastiske målvakter!!

Skriv en ny kommentar