Nå burde man vel kjøpe seg TV 2 sumo

Larvik Håndballklubb har inngått et samarbeid med medialinja ved Thor Heyerdahl VGS som vil gi både publikum i hallen og i stua en bedre kampopplevelse.

Gjennom mediaavtalen med TV2 vil alle kampene (til Larvik) i Postenligaen bli vist på TV2 Sumo fra og med denne sesongen. Larvik Håndballklubb ønsker å gi de som ser kampene fra Arena Larvik en ekstra god opplevelse!

Klubben har derfor inngått et samarbeid med medialinja ved Thor Heyerdahl Videregående Skole, som blir en stor del av produksjonen. Elevene vil stå for produksjon og kameraføring i samarbeid med profesjonelle aktører.
TV2 vil være tilstede med et kamera på de kampene som ikke direktesendes til TV2 hovedkanalen eller TV2 Zebra. Larvik HKs samarbeidspartner, MediaSystem, vil ha det tekniske ansvaret for sendingene.

- Vi er veldig glade for å ha fått til et samarbeid med skolen om dette prosjektet. Siden skolen og Arena ligger vegg-i-vegg var de en naturlig samarbeidspartner. Det vil gi elevene en unik mulighet til å jobbe side ved side med profesjonelle aktører og til å få vist sitt arbeid til et stort publikum. For oss som klubb er det veldig positivt å kunne ha med unge, kreative folk som kan være med oss å utvikle dette produktet videre, sier arrangements- og informasjonssjef Tove Berget til larvikhk.no.

Publikum i Arena vil også nyte godt av denne satsningen. I tillegg til gode bilder på storskjermen vil de også kunne få med seg intervjuer av trenere før kamp og i pausen.


Dette høres jo veldig bra ut, ihvertfall for min del for jeg fikk 6 måneder med TV 2 sumo i bursdagsgave av pappa.


Da blir det mye TV/ internett  tid på disse jentene forhåpentligvis :) 

 

2 kommentarer


Gina
-02.09.2011 kl:14:31


Høres helt perfekt ut !!!! : ))))
Larvik (og Norge) - håndball
-02.09.2011 kl:14:37


Gina: Helt enig :)

Skriv en ny kommentar