Kan gi seg etter OL

Foreløpig tenker at jeg skal spille ut sesongen. OL i London til sommeren er et naturlig mål. Kanskje blir det mitt siste mesterskap, sier Lunde-Borgersen til fvn.no.

Kommende mandag gjør hun landslagscomeback etter halvannet år på sidelinjen grunnet graviditet og fødsel. Norge skal spille World Cup i Århus og møter Tyskland, Frankrike og Romania i gruppespillet.

Kristine Lunde-Borgersen har det siste halvåret jobbet knallhardt for å komme tilbake på best mulig nivå, og håper å få plass i Norges tropp til VM i Brasil i desember. Det er imidlertid ikke sikkert at landslagscomebacket blir av det langvarige slaget. Bakspilleren erkjenner at det har vært godt å smake på det sivile liv den tiden hun har vært borte.

Det blir feil å si at jeg ikke har savnet det å være på landslaget. Men det har vært litt deilig å være borte også, deilig å være med familien og leve et normalt liv, sier hun.

Du mangler VM-gull i din rikholdige medaljesamling din. Blir dette siste sjanse?
-Ja, jeg tror kanskje ikke det blir flere VM på meg. Det kan også være at jeg fortsetter, men jeg tenker ikke veldig langt fram akkurat nå, sier Lunde-Borgersen.

 Hvilke sjanser har dere til å vinne gull i Brasil?
- Det vet jeg faktisk ikke. Vi blir vel en av favorittene, men mange lag har utviklet seg mye i det siste, sier hun.

Hmmm! Jeg vil ha med Kikki videre etter OL også, men hun sier jo ikke direkte at hun gir seg. Det er et kanskje. Flere spillere som har sagt at de kommer til å gi seg etter det og det mesterskapet, men så har de blitt med videre. Men vi må jo bare innse at alle spillerne ikke kan bli med for evig. Skjønner jo at Kikki også vil leve et ''normalt'' liv. 


Både Tonje og Kari Mette har vært i tvil om de vil fortsette på landslaget etter flere mesterskap, begge er her fortsatt!

 // FVN.NO

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar