Årets timeout.

Årets timeout er allerede kåret, holdt på å le meg i hjel. 2 sekunder før pause klarte Thorir å legge timeout kortetpå bordet, hva som skulle skje visste han  ikke en gang selv. Det var vel meninga å legge den litt før, men har skulle  vente å se hvordan det gikk med kontringsballen. 
Jeg hadde håpet på at jeg fikk blåst med engang, men nå gikk det et par tre sekund. Nå har vi bare to dam har dere noen forslag?  Jeg har ikke noe godt forslag, men.. ja. 
Det endte med at Karo prøvde på en flyver mot Kari Mette, men det gikk dessverre ikke. Morro var det ihvertfall, vi satt å lo så vi grein. 

Gledelig var det ihvertfall å se Kristine Lunde Borgersen tilbake på banen igjen, det tok mindre enn et minutt før hun satte inn sitt første mål av totalt fem. Hun ble faktisk toppscorer i comebacket, morro.  I tilegg ble tvillingsøsteren kåret til banens beste. Etter min mening var det veldig fortjent :- ) Fikk ikke med meg starten av kampen, men Gøril gjorde også en veldig god jobb. Synes det er sterkt å komme tilbake på den måten etter 3 år borte. 
Vi gjør en del bra i angrep, men mangler fortsatt litt. Norge ble litt stillestående når Tyskland kom mer offensivt ut i en periode. Godt forsvar- og keeperspill hjalp oss til seier i dag, Tyskland fikk kun 13 mål og det sier sitt.

Synes det er mange av jentene som viser godt spill i dag i tillegg til Gøril og Kikki. Marit Malm Frafjord gjør en god kamp på streken. Linka hadde et utrolig fint mål i 2(?) omgangen. Synes de andre også gjør en god jobb. Sulland og Kristiansen fikk vel ikke noe spilletid i løpet av kampen, håper det skjer i morgen. Synes Tine har gjort det bra for Larvik i det siste. 

 Norge - Tyskland 25-13 (14-7):

 Norge: Kari Aalvik Grimsbø, Katrine Lunde Haraldsen, - Mari Molid, Ida Alstad 2, Heidi Løke, Tonje Nøstvold 2, Karoline Dyhre-Breivang, Kristine Lunde-Borgersen 5, Kari-Mette Johansen 2, Marit Malm Frafjord 3, Amanda Kurtovic (3), Tine Kristiansen, Linn Sulland, Linn-Kristin R. Koren 4 (1), Gøril Snorroeggen 3 og Camilla Herrem 1.

Utvisninger: Norge 2, Tyskland 4.

7m: Norge 4/7, Tyskland 2/3.

Takk til Kibby på vgd.no/haandball/sport for kampfaktaen :)  


Bildet er fra dhf.dk :) 

Dette skrev handball.no:  
http://www.handball.no/p1.asp?p=32958

Hva synes du om kampen

 

2 kommentarer


Leah
-21.09.2011 kl:15:04


Ååå jeg bare ELSKET målet til Linka ut i 2 omganga <3 Syntes at jentene spillte en god hbkamp i dag :))
Larvik (og Norge) - håndball
-21.09.2011 kl:15:10


Leah: Sjæl, det var utrolig morro å få se Linka med et sånt skudd :- D Gleder meg til å se jentene igjen i kveld!

Skriv en ny kommentar