Dårlige nyheter....

I forrige kamp mot Njård måtte Tine Stange ut med skade, og nå mister hun kanskje alle kampene i Champions Leauge, cup og Postligaen før jul. Dette melder larvikhk.no


Tine Stange pådro seg en leddbåndskade på innsiden av sin venstre tommel i kampen mot Njård sist søndag. Båndet som ble skadd ligger slik til at skaden ikke leges uten kirurgisk behandling. Tine blir derfor operert 3. oktober. Etterbehandlingen består av 3-4 uker med gips, og vi må regne med at hun også trenger en kort periode etter dette før hun er klar for håndballspill igjen, antakelig i løpet av 8-10 uker, forteller fysioterapeut Krister Næss til larvikhk.no.

Med flere av bakspillerne er ute denne sesongen, og Stange var en av spillerne som fikk muligheten til å ta en posisjon i laget.
Det passet veldig dårlig akkurat nå. Hadde gledet meg til Champions League og å få vist meg frem der, så dette er kjipt. Nå får jeg bare håpe at det går på rekordtid å komme tilbake igjen på banen, sier Tine Stange til larvikhk.no. 

Så kjipt for både Tine Stange og Larvik. Vi mistet både Gro og Olga før denne sesongen (begge bakspillere) pga graviditet. På Larvik har vi nå disse bakspillerne: Tonje L (som er halvskadet), Katja (som fortsatt sliter litt med skulderen), Karo, Tine K, Nora, Linka, Linn S og Amanda.  

  

Tror vi sliter litt i forsvar, siden Tonje og Katja kan garantert ikke spille 60 minutter i hver kamp. Tine S har som regel tatt over litt for Larsen, men nå er ikke det et alternativ før jul. Karo er vel den eneste som ikke sliter med skade og som er spesialist i forsvar. Linka eller Tine K kan stå bakover, det er ikke det verste alternativet. Vet bare ikke om det lønner seg i 60 min liksom? Amanda, Linn S og Nora kan stå i forsvar på kanten. Hmmmm, vi får se hvordan det går i Champions Leauge nå. Kan hende Tonje L må ofre VM for å hjelpe Larvik i CL. Eller så kan vi jo eventuelt ha to strekspillere i forsvar - Pernille, Isabell eller Mie!?  

   

> Hva tenker du?  
Bildene er funnet på handball.no, trykk her for å se resten av spillerne.  Synes de var kjempe fine!! Hva synes du om dem? 

4 kommentarer


Leah
-22.09.2011 kl:15:26


Så synd at TIne er skadete :/

Jeg syntes at bildene er kjempe fine :)
Larvik (og Norge) - håndball
-22.09.2011 kl:15:36


Leah: Ja, det er det :/

Enig! :)
guttenminnn<3
-22.09.2011 kl:15:50


De var kjempe synd at hun skadet seg og ikke får hvert med til poterligan mer og det er jeg lei meg for, det er fine favorite spillere, men hvem kommer inn istenfor Tine stange
Larvik (og Norge) - håndball
-22.09.2011 kl:16:37


guttenminnn: Ja, det er synd. Jeg vet ikke hvem som kommer inn i stedet for henne. Tonje Larsen og Katja kommer vel til å spille litt :)

Skriv en ny kommentar