Deilig å se på...

Herlig å se Norge tilbake på gamle trakter, rett og slett. 
Da Harald Bredeli skrev på twitter tidligere i dag at Tyskland hadde vunnet 26-20 over Frankrike ble jeg litt engestlig og overraska. Det betydde at Norge måtte vinne over Romania for å komme seg til en semifinale, hadde Tyskland tapt mot Frankrike kunne vi ha tapt med 7 mål i dag. Allikevel så var det jo morro med litt spenning før kampstart. 

Linn Sulland satt på benken i de to første kampene, men i dag startet hun med å banke ballen inn i mål for Norge. Hun starter veldig bra og scorer fem mål i løpet av første halvdel av kampen. Kathrine starter også bra med flere redninger i løpet av de første minuttene. Det første Romania målet kom etter 6 minutter og 30 sekunder, da hadde vi allerede klart å putte inn 3 mål. Camilla Herrem setter inn 8-2 etter 14 minutter, og det står 10-3 på måltavla når det gjenstår 10 min av andre omgangen. Så glipper det litt når Kristine Lunde-Borgersen får en utvisning. Romania har en spiller mer enn oss i to minutter, og klarer å score tre mål på denne tiden. En dårlig undertallsperiode av Norge. Thorir tar en timeout, og da får vi opp tempoet litt igjen. Heidi Løke (som kun hadde scoret 1 mål før denne kampen) sender Norge til en 15-9 ledelse til pause.
Camilla Herrem Linn-Kristin Riegelhuth Koren
Camilla Herrem og Linka spilte hele 1.omgangen, de bytter med Kari Mette Johansen og Amanda Kurtovic i andre.

Det er Romania som starter best i andre omgangen, de setter inn to raske mål og får Karo utvist. Amanda får en sjanse og setter inn 16-11 etter 2 minutter. Like etterpå blir hun også utvist, rett før Dyhre Breivang kommer inn igjen. Det blir en straffe til Romania som Kathrine redder, det samme gjorde også Kari Aalvik Grimsbø i første omgangen. Vi spiller i fire minutter med en mindre på banen og slipper inn kun to mål, så den undertallsperioden var mye bedre enn den i 1.omgangen. Norge fortsetter bare å øke, mens Romania får et par mål innemellom. Kari Mette avslutter med en mini flyver og setter inn det 33.målet til Norge, det ender tilsutt 33-21. 


Kristine Lunde-Borgersen Gøril Snorroeggen Marit Malm Frafjord
Kikki, Gøril og Marit M viser god rutine i forsvar i dag 

Forsvaret vårt var MYE bedre i dag enn det var i går. Vi var ute å stoppet skytterne, taklet mer, lagde flere dueller, osv. Det var selvfølgelig noen glipper innemellom, men sånn er det jo alltid. 
I angrep var vi også bedre i dag, men vi har selvfølgelig litt igjen. Var en del unødvendige feil + noen 100% sjanser som vi skulle ha truffet på. Det var allikevel flere gode innspill og skudd bak i fra banen. Flere hadde også god utteling på skuddene sine i dag. 

Hvis jeg skal klage litt (igjen) så vil jeg si at det er teit å si at Linn Sulland var kampens store spiller, osv. Hun var god, scoret 4 spillermål og 4 straffer, men brukte 12/13/14 skudd på å få inn disse målene. Mye unødvendige bom og feil spesielt i 2.omgangen. Er ikke meninga og bare se det negative, for jeg synes hun gjorde mye bra også. Greit at hun ble toppscorer, men det vil ikke si at hun blir kampen store spiller for det. Personlig synes jeg det var flere andre som var ''større'' enn henne i dag, men hver sin smak. 


Kari Mette Johansen

Kari Mette Johansen
spilte strålendei løpet av de 30 minuttene hun fikk i dag. 5 mål på 5 skudd + at hun var god i forsvar og hadde noen gode pasninger.Godt å se henne tilbake etter to litt svake sesonger. KMJ kom også innover i banen og satt inn et fantastisk skudd i mål. Har sett henne gjøre det noen ganger før, og har savner det litt. I tillegg hadde hun fin piruett  (som hun fikk stilkarakter 19,5 av Bredeli, haha)som det ble mål av. Greit at hun er favoritten min, men i dag kan ingen si at hun spilte dårlig.  
 Heidi Løke

Heidi Løke scoret 4 mål på 4 skudd, og var også  tilbake i gammelt slag. Hun har ikke fått det helt til i de to siste kampene, men i dag var hun litt tilbake ihvertfall. I tillegg vil jeg nevne Ida Alstad, Kathrine Lunde Haraldsen (19 redninger), Mari Molid og Kristine Lunde-Borgersen som gode bidragsytere i dagens kamp. Ida og Kikki hadde 1 bom hver, og traff på resten av sine skudd. Herlig! 
Katrine Lunde Haraldsen Mari Kristine Søbstad Molid  Ida Alstad

Kampfakta:
Norge - Romania 33-21 (15-9):

Norge: Kari Aalvik Grimsbø, Katrine Lunde Haraldsen, - Mari Molid 3, Stine Bredal Oftedal, Ida Alstad 4, Heidi Løke 4, Karoline Dyhre-Breivang 1, Kristine Lunde-Borgersen 2, Kari-Mette Johansen 5, Marit Malm Frafjord, Amanda Kurtovic 1, Tine Kristiansen, Linn Jørum Sulland 8 (4), Linn-Kristin Riegelhuth Koren 3, Gøril Snorroeggen 1 og Camilla Herrem 1.

Utvisninger: Norge 6, Romania 2.

7m: Norge 4/4, Romania 6/8.

 Takk til kibby på vgd.no for kampfakta :) 

> Hva synes du om kampen? 
> Er du enig i det med Sulland, eller du uenig?
 - Jeg har ikke sagt at hun er dårlig, for det er hun ikke. Bare at i dag var hun ikke best.  
> Hvem synes du var best i dag?  

4 kommentarer


slagelse
-23.09.2011 kl:12:36


Jeg syns Katrine Lunde Haraldsen var best.
Larvik (og Norge) - håndball
-23.09.2011 kl:14:04


slagelse: Hun var veldig god i går ja, herlig å se :D
Leah
-23.09.2011 kl:14:33


Kari Mette var var helt klart BEST :) <3
Larvik (og Norge) - håndball
-23.09.2011 kl:14:34


Leah: Enig :D

Skriv en ny kommentar