Har allerede blitt lovet VM plass.

Det sto i VG i dag at Thorir Hergeirsson allerede har lovet en VM plass til LInn Jørum Sulland. Hva tenker du om det? 
 Som sagt så synes jeg ikke at hun storspilte i går, men hun gjorde veldig mye bra. Synes Linn Jørum Sulland er en fantastisk skytter og sikker på 7 m,så synes hun fortjener det. Allikevel er det kanskje litt for tidlig å love bort noe? De andre har hele høsten på seg til å vise seg frem så alt kan jo skje. 

''Hun ble vraket både til OL 2008, VM 2009 og EM 2010. Sulland har grått bitre tårer både offentlig og privat. Men tok en enorm revansje da hun kom inn som reserve og gjorde 10 scoringer i EM avslutningen sist vinter. 
- Jeg prøver å ikke tenke så mye på det, men jeg blir enda mer skuffet om jeg ikke blir tatt ut nå. 

Så sent som tirsdag fikk Linn seg en skikkelig støkk med skade på oppvarmingen. Men etter to dager med smertestillinde, sykkel - og styrketrening bombet hun inn åttemål på rumenern. 
Det er bare å si detrett ut. Dettee skytset trenger vi. Linn er akkurat nå Norges beste skytter. Ingen har bedre uttelling fra distanse, sier Thorir Hergeirsson.'' - VG 23.09.11  


Linn Sulland i skuddet under EM 2008!

Ble også veldig glad når jeg så at Kari Mette Johansen ble kåret til banens beste på VGs spillerbørs i går. I tillegg var det et lite intervju av henne nederst i hjørnet av Sulland artikkelen. Kan skrive ned hele det intervjuet siden det ikke var så langt. 

''Håndballfri ga storspill 
Kari Mette Johansen (32) leverte en drømmeomgang. Hun takker en håndballfri sommer. 
Med fem scoringer på fem skudd dominerte hun stort etter pause. Hun scoret to fra venstrekanten, løp inn en kontring og krydret det hele meg en vakker flyger og et hardt forskeskudd fra distanse.
-  For meg var det en nøkkel å ikkke spille håndball fra Champions Leauge-finalen i mai til begynnelsen av august. Det betydde mye for både kropp og sjel, beskriver Kari Mette Johansen. 
Hun har slitt med brusk i begge knærne. En sommer med alternativ trening har gjort henne både sterkere og mer sulten.
- Jeg begynner å bli gammelm, vetdu, fleiper Fredrikstad-jente som har spilt i Larvik siden 1998. Men ikke eldre enn at hun i World Cup har scoret 11 av 12 skudd.'' - VG 23.09.11


Kari Mette er i storform igjen! 

Kan komme med resten av spillerbørsen i en nytt innlegg. 

4 kommentarer


Grete
-24.09.2011 kl:12:45


Så etter denne artikkelen på vg.no, men fant den ikke, kunne du lagt ut link?:)
Larvik (og Norge) - håndball
-24.09.2011 kl:14:31


Grete: Det var i papir utgaven i går.. :) Men du kan kjøpe avisen på nett (hvis du vil lese den), det kan du gjøre her: https://www.buyandread.com/ :)
Leah
-25.09.2011 kl:10:31


Så snillt å legge ut intervjuet med Kari Mette, Takk :)
Larvik (og Norge) - håndball
-25.09.2011 kl:12:06


Leah: Bare hyggelig :)

Skriv en ny kommentar