WC finalen 2011...

...endte med tap for våre jenter, men jeg synes ikke vi skal deppe såå mye (bare litt) av den grunn. Norge kommer seg til en finale, noe som i seg selv er veldig bra. Synes vi har gjort en bra turnering, mange har fått vist seg frem og vi kan ta med oss mye positivt. Det negative kan vi også ta med oss og lære noe av til senere kamper!  
Norge har kun spilt to kamper i sommerferien mot Frankrike, og etter det har de ikke spilt sammen (synes jeg Karo sa i går).

Skal prøve å få til et innlegg og skrive litt om innsatsen til hver enkelt spiller i løpet av denne turneringen. Husker ikke så mye fra alle kampene, men skal prøve å se noe av det på nytt!

I dag burde vi vel kanskje ha vunnet, men sånn er det bare. Ble vel en felles kollaps de siste minuttene. Norge spilte en bra finale - alt i alt! Det skal sies at Norge tapte to kamper i WC i fjor også, men vant allikevel EM. Det er fortsatt noen måneder igjen til VM starter, og vi har flere kamper som skal spilles før den tid!


Norge i semifinalen mot Spania
 
Det var Norge som ledet nesten igjennom hele 1.omgangen, men det var allikevel en jevn og tøff omgang.  Det var også i perioder en del bom og feil, noe som førte til at vi ikke kom lengre i fra enn med to mål. Forsvaret var tett i det meste av omgangen, og Kathrine sto også solid i det norske målet. Katrine og Kari Aalvik Grimsbø redder også en straffe hver i 1.omgangen. Til tross for en god omgang, er det Russland som leder til pause 12-11. 


Katrine gjorde en god 1.omgang  i dag (Bilde er fra Tyskland kampen)

Kari Aalvik Grimsbø går i målet, Camilla Herrem kommer inn for Kari Mette Johansen og Amanda bytter med Linka i andre omgangen. 
Ida Alstad utligner raskt til 12-12, før Karo, Heidi og Kikki putter hvert sitt. Vi har kontroll også i andre omgangen, og det ser ut som om vi skal klare å dra dette i land. Helt til det gjenstår 8 minutter, da begynner det å rakne for Norge. Forsvaret faller sammen, og Russland kan bare løpe igjennom. De putter både 1,2,3 og 4 mål, mens Norge gjør både 1,2,3, og 4 feil. Plutselig står det likt på måltavla, og Norge begynner å stresse. Thorir tar en timeout for å få litt orden, uten at det hjelper. Avslutningene blir for raske, og vi klarer ikke å få etablert oss i forsvar. Det ender med at Russland vinner de siste åtte minuttene 7-1. Norge får derfor sølvmedaljen rundt halsen istedet for gullet. 


Forsvaret sto bra i det meste av kampen.

Synes Mari Molid gjør mye bra i dag, mens Kathrine og Kari står godt i målet. Kikki, Marit, Gøril og Karo står bra i forsvar i både 1. omgangen og før kollapsen av 2.omgangen. Vi er også flinke til å komme oss hjem når vi mistet ballen i angrep. 
Kantene gjør det helt greit i dag - Camilla og Kari Mette setter inn fire mål tilsammen (2 hver), og bommer på et hver.  Linka fikk et utspill til kant, og traff på det. De får jo ikke så mye utspill i dag heller, og de er ganske avhengi av de andre for å få ballen. Norge må få opp tempoet litt og få litt mer bredde i spillet. 


Målscorere:  Mari Molid 4, Heidi Løke 4, Linn Jørum Sulland 3, Ida Alstad 3, Kari Mette Johansen 2, Camilla Herrem 2, Kristine Lunde-Borgersen 2, Linn-Kristin Riegelhuth 1, Gøril Snorroeggen 1 og Karoline Dyhre Breivang 1. 

Marit Malm Frafjord og Linn-Kristin Riegelhuth Koren kom begge på All Star Team!


Marit og Linka kom også på All Star Team i fjor! :) - Bildet er fra 2010

Hva synes dere om det? 
Og hva synes dere om kampen?  

6 kommentarer


Leah
-25.09.2011 kl:20:26


Så bra at to fra norge kom på all star teamet!:)

Kampen burde egentlig Norge ha vunnet, men laget kan vær glad for å ha kommet til finalen og spillt for det meste bra på kampene gjennom turneringen:) Å sølv er jo bra det òg :)
Leah
-25.09.2011 kl:20:28


Glemte å spørre om noe, vet du hvilket lag hun dama som står mellom Linka og Katrine spiller på, og hva hun heter? :)
Larvik (og Norge) - håndball
-25.09.2011 kl:21:31


Leah: Ja, det er bra :) Synes Marit og Linka har gjort en god turnering.

Sant det :) Sølv er bra, selvom gullet er det beste... Allikevel så er jo dette bare trening, det er VM som gjelder!
Larvik (og Norge) - håndball
-25.09.2011 kl:21:32


Leah: Tror det er Camilla Dalby fra Danmark.. :) Dette er fra i fjor da, men er nesten sikker på at det er henne!
KNUT
-28.09.2011 kl:23:54


Hvorfor skriver du alltid Kathrine? Hun heter Katrine.
Larvik (og Norge) - håndball
-28.09.2011 kl:23:58


KNUT: Ops, gammel vane. Har en venn som skrives med ''h'. Skal prøve å huske på det, takk for at du sier i fra :)

Skriv en ny kommentar