Mine mening om jentene under WC DEL 1

NOR = Norge,TYS = Tyskland, FRA = Frankrike, ROM = Romania, SPA= Spania og RUS= Russland. 
Er ikke en håndballekspert, men skal prøve å skrive litt om hver enkelt i løpet av World Cup. Er ikke en håndballekspert, så vurderingene blir litt amatørmessig. 

1. Kari Aalvik Grimsbø 
Kari Aalvik Grimsbø
Redninger/skudd - NOR-TYS: 1/3, NOR-FRA: 8/32, NOR-ROM: 2/7, NOR-SPA  5/20 og NOR-RUS 10/23. 
= 26/85 - 30,6 %  

Er fortsatt en god nummer to, synes hun gjorde en grei turnering. En redningsprosent på 30,58 totalt er helt greit, det er vel Frankrike kampen som trekker ned en del. Hennes beste kamp var mot Russland, reddet 10 stykker og fikk en redningsprosent på  43,5 %. 

16. Katrine Lunde Haraldsen 
Katrine Lunde Haraldsen
Redninger/skudd - NOR-TYS: 10/21, NOR-FRA: 3/13, NOR-ROM: 14/30, NOR-SPA 6/14 og NOR-RUS 8/20 
= 41/ 98 - 41,8 %

Katrine viser igjen at hun er en viktig brikke for Norge. Redder som regel det hun skal redde, bortsett fra mot Frankrike. Synes hun virket litt umotivert i den kampen, men ellers leverte hun varene. Katrine er stabil og blir viktig i VM.  

2. Mari Molid
Mari Kristine Søbstad Molid
Mål/skudd - NOR-TYS: 0/4, NOR-FRA: 1/3 , NOR-ROM: 3/5, NOR-SPA: 0/0 , NOR-RUS: 4/10 
= 8/22 - 36,4
 
Er ikke helt med i angrep til tider, gjør noen enkle tekniske feil. Hun har et fantastisk skudd, og hun viste det flere ganger i turneringen. Er veldig god i forsvar da, så hun tar det igjen litt der. 

4. Stine Bredal Oftedal 
Stine Bredal Oftedal 
Mål/skudd - NOR-TYS: - , NOR-FRA: 1/8, NOR-ROM: 0/0, NOR-SPA: 1/7 , NOR-RUS:  
=  2/15 - 13,3 %

Blir dessverre litt mye feil, og bom. Fikk ikke så mye spilletid, men synes hun brukte den tiden hun fikk dårlig. Stine har er et godt blikk, og er flink til å spille opp andre. Hun er 20 år og har selvfølgelig en del mer å lære.

5. Ida Alstad 
Ida Alstad
Mål/skudd - NOR-TYS: 2/7 , NOR-FRA: 5/10 , NOR-ROM: 4/5 , NOR-SPA: 3/11 , NOR-RUS:3/8
= 17/41 - 41,5 % 

Endte opp som toppscorer med 17 mål i turneringen, allikevel blir det mye bom og feil på denne jenta. Det er vel kanskje sånn når du spiller bak at man må ta litt flere sjanser enn andre, når det gjelder innspill, skudd bak fra banen, osv.?  Synes Ida viser mye bra både i angrep og forsvar, hun har et godt skudd. 

6 Heidi Løke
Heidi Løke
Mål/skudd - NOR-TYS: 0/2 , NOR-FRA:1/2 , NOR-ROM:4/5 , NOR-SPA: 4/7 , NOR-RUS: 4/8  
= 13/24 - 54,2 

Løke overrasket meg litt i denne turneringen, ble uvanlig mye bom. De to første kampene fikk hun ikke til så mye, men kom sterkt tilbake mot Romania. Da synes jeg hun gjorde en god kamp!  Mot Spania spiller hun en god første omgang, treffer på de tre sjansene hun får. Deretter blir det tre strake bom i andre omgangen. I finalen treffer hun på 4, men bommer på like mange. Synes hun har blitt litt bedre i forsvar da! 
Håper og tror at hun kommer sterkere tilbake, og alle vet hva Heidi er god for. Jeg er ihvertfall ikke bekymra for henne frem mot VM!  

8 Karoline Dyhre Breivang
Karoline Dyhre Breivang
Mål/skudd - NOR-TYS: 0/3 , NOR-FRA: 0/3 , NOR-ROM: 1/2 , NOR-SPA: 1/2, NOR-RUS: 1/3
= 3/12 - 25 %

Ingen som forventer at Karo skal bli toppscorer. Hun er en viktig brikke i forsvar, og gjør jobben sin bra i denne turneringen. Blir selvfølgelig lurt noen ganger, men alt i alt er jeg fornøyd. Viktig at hun er med i ankomsten så motstanderne ikke rekker å bytte forsvar/angrep. 

9. Kristine Lunde-Borgersen 
Kristine Lunde-Borgersen
Mål/skudd - NOR-TYS: 5/8, NOR-FRA: - , NOR-ROM: 2/4 , NOR-SPA 3/7, NOR-RUS: 2/7
=  12/26 - 46,1 %

Godt å ha Kikki tilbake, og hun leverte varene. Fantastisk comeback. Kikki har et fantastisk skudd bak fra banen, i tillegg har hun et godt blikk for strek og kant. Hun tar ansvar både fremover og bakover på banen, det er bra å se. Er også noen små bom, men hun viser at hun er på gang. Satser på at hun er i toppform i VM :) 

> Hva synes du om disse spillerne? 

- Del 2 kommer i kveld eller i morgen :) 

6 kommentarer


Leah
-03.10.2011 kl:16:45


Av de du har skrevet om nå, så vil jeg bare skrive min mening om 2 stykker av de, og det blei Kari og Kikki :)

Kari er en god keeper og kan være kjempe flink på sitt beste, hun var nok ikke på sitt beste i wolrd cup da. Men hun får til mye godt, og som du skriver var begge keeprene litt dårlege mot Frankriket! Men Kari liker jeg som keeper og har trua på hun kan få det til i VM :)

Kikki ble jeg litt overrasket over, for jeg visste ikke at hun avr så god! Begynte å følge med på håndball i OL 2008, men jeg husker ikke så mye av det. Jeg vett at folk sier og synes hun er god, så der ble jeg bare gledelig overrasket ;)

Gleder meg til del 2 :)
Larvik (og Norge) - håndball
-03.10.2011 kl:18:02


Leah: Takk for at du skrev dine meninger :))
Gutteen minn
-03.10.2011 kl:22:27


Jeg synes at Kathrine Lunde haraldsen, har vært god i mål gjennom cupen i Danmark. Jeg har hatt tro på henne, da Larvik spilte mot gjøir da var hun den beste målvakten i den kampen.<3 hun er en av de beste keepene jeg sett i hele verden, hun var jo med å vinne gull i Lillehammer. Men hun hadde ikke den gode kamp mot Sverige da Kari Mette, Heidi LØKE. Og tine stange Hade skrev denne komentaeren litt sent i kveld, Jar jobba med matte prøva vi har på onsdag
Larvik (og Norge) - håndball
-03.10.2011 kl:22:39


Gutteen minn: Kathrine er en av de beste keeperne jaa, helt enig :)
slagelse
-04.10.2011 kl:12:19


Kari Aalvik Grimsbø er i rivende utvikling. Hun minner litt om Leganger på nærskudd med eksplosive utfall og hvordan hun ter seg. Hun kommer langt frem og lukker i det skuddet blir avfyrt. Jeg tør å stole på Grimsbø mer og mer.

Katrine Lunde Haraldsen er selvfølgelig 1. valget vårt. Hun står støtt og stabilt, og er helt klart en av verdens beste målvakter. Hun har i WC vist at hun tar flere skudd oppe i målet, det er tydelig at hun har lært det av Palinger i Gyør. Jeg håper at Lunde Haraldsen er skadefri foran VM. Vi har ikke en sjanse uten henne.

Heidi Løke var tam under WC, og det overasket meg. Hun har vært helt fantastisk i Gyør. Vi får sikkert se Løke i toppform i Brasil.
Larvik (og Norge) - håndball
-04.10.2011 kl:14:52


slagelse: Synes Kari gjorde det bra i EM, morro at hun utvikler seg da! Vi er heldige som har to fantastiske keepere :)

Regner også med at Løke er tilbake i gammelt slag i VM! :)

Skriv en ny kommentar