Møter Flint, ''comeback'' og VM.

I dag var det trekning i cupen, og det er bestemt at Larvik møter Flint Tønsberg i 4.runde. De møttes også i samme runde i fjor, og da gikk LHK seirende ut av det. Resten av trekningen ser du her. Tror at Larvik vinner kampen, noe annet ville ha overrasket meg. 


Møter Flint i NM
Foto: Svein Olsen - Larvikhk.no


Cecilie Leganger gjør ''comeback'' for Larvik. Hun trener for første gang med laget i dag og i morgen, deretter skal hun vokte Larvik buret mot Viborg på lørdag. Frem til nå har hun trent på egenhånd!
Cecilie sa i fra tidligere at hun ville fullføre legutdannelsen sin i Bergen, og vil derfor bare spille i Champions Leauge frem til jul.  Egentlig skulle hun ha trent med Tertnes, men denne avtalen ble ikke noe av.

Cecilie skal trene med oss torsdag og fredag, og spille lørdag. Hun har trent godt selv hele veien og fordelen med å stå i mål er at du ikke er en del av noe spillsystem, og ikke er så avhengig av å trene med laget. Jeg er gasnke sikker på at hun kommer til å stå godt - Ole Gustav Gjekstad til VG.

...

Østlandsposten melder om at Nora Mørk håper på å være klar til VM i desember. Hun har nå litt over en måned til å bevise at hun er i form, troppen skal offentliggjøres 8.november.  Nora opererte knærne i sommer for ''jumpers knee'', og har frem til nå vært i opptrening. Hun har derfor ikke trent ordentlig med LHK jentene enda, men håper allikevel på å være klar. Om jeg blir 100 prosent i tide, skal Torir slite med å bli kvitt meg. Da henger jeg meg på han, sier Nora Mørk til Dagbladet.(29.09.2011)

Det vil være veldig positivt hvis Nora blir klar, men hun må nå gis tid. Det vesentlige er at hun kommer inn i fullt kampprogram for klubblaget først, så får vi se. Hun må først komme helskinnet gjennom det som venter nå. Det vil være veldig dumt å forhaste oss i forhold til hennes situasjon. Nora er tross alt en spiller som skal være en viktig spiller for Norge også i fremtidige mesterskap. Og de fleste spillere når tross alt ikke toppen før de er rundt 25 år, sier Thoriri Hergeirsson. (Østlandsposten 29.09.2011)

Hovedpersonen selv savner å spille håndball, og synes det er litt tøft å sitte å se på treningene. 
Det går fremover, men jeg skulle selvsagt håpet at det gikk fortere.Jeg har deltatt på noen treninger, men langt fra fullt. I klubben sier de at jeg ikke trenger å være på trening, men jeg er der hver dag likevel og kaster litt ball. Jeg føler at tiden går fortere når jeg er der. Noen dager er tyngre enn andre. Da er det godt å ha positive folk rundt meg. (Dagbladet 29.09.2011)
 

2 kommentarer


Leah
-29.09.2011 kl:15:58


Gode nyheter :)
Larvik (og Norge) - håndball
-29.09.2011 kl:16:27


Leah: Jaaa =)

Skriv en ny kommentar