Månedens spiller(e) september 2011

Da var det på tide å kåre ''Månedens beste spiller september 2011''. Det har seg sånn at det ble to stykker som fikk like mange stemmer, nemlig Kari Mette Johansen og Marit Malm Frafjord.


Hadde tenkt til å bruke denne, men den ble for liten.

Synes begge gjorde en god World Cup turnering. De har slitt litt begge to i det sise, men er nå på vei tilbake og det er bra. Kari Mette har også vært god for Larvik denne høsten, har ikke sett Marit M på klubblaget!  
Marit er en viktig brikke i midtforsvaret, mens Kari Mette er rask og sikker i avslutningene sine. 

To kommentarer fra stemmeinnlegget: 
Marit Malm Frafjord. Hun har hatt godt av å få Løke som konkurrent i landslaget og Althaus i Viborg. Hun ble kåret til beste strek i WC, og var stor i forsvaret samtidig som hun var sikker i avslutningene angrepsmessig. Hun skaffet også masse plass for backene i WC.  Frafjord har utviklet seg siden EM 2010. Syns hun var Norges stabilt beste spiller under WC. - Slagelse (en leser) 

Marit Malm Frafjord. Hun har gjort  det supert og vært god i forsvar. Hun fortjener litt ekstre ros, siden det for det meste er Heidi Løke som får det i media. - Oda (en leser)  

Veldig enig i at Marit fortjener litt ekstra ros, derfor blir hun forsidebilde på bloggen. Hvis du trykker på hvert enkelt innlegg er Kari Mette Johansen headerbilde. Skal få fikse noen andre bilder på ''kategori'' og ''arkiv'' sidene også, tar det litt senere i dag. Flere hadde stemt på to spillere, og da telte jeg bare med det første navnet. Dere skulle egentlig bare stemme på en,men det går bra :)  Fant egentlig ut at jeg vil begynne å kåre to månedens spillere- en fra Larvik og en fra landslaget. Det ble jo sånn nå uansett, så da gikk det jo greit. 

Disse ble stemt på: Kari Mette Johansen 3 (+ 2 ekstra som ikke ble telt med) Marit Malm Frafjord 3, Gøril Snorroeggen 2, Tine Rustad Kristiansen 2, Amanda Kurtovic 1 (+ 1), Kikki Lunde-Borgersen 1, Tonje Larsen 1, Ida Alstad (+ 1) 

Var det fortjent at disse to ble kåret til månedens spillere?  

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar