Min mening om jentene under WC DEL 2

11. Kari Mette Johansen
Kari Mette Johansen

Mål/skudd - NOR-TYS: 2/3 , NOR-FRA: 4/4  NOR-ROM: 5/5 NOR-SPA: 1/3 NOR-RUS: 2/3
= 14 mål/18 skudd - 77,8 %

Kari Mette is back!! Synes hun gjorde en veldig god turnering. Har god rutine, står godt i forsvar, hadde gode avslutninger og var veldig treffsikker. I tillegg er hun veldig flink til å løpe både fremover og hjem igjen! Hun ble kåret til banens beste av VG mot Romania, da spilte hun en fantastisk omgang. Var litt svak mot Spania i angrep, men er god i forsvar. Synes Norge skulle blitt flinkere til å bruke kantene, de var gode til det i de tre første kampene. Kari Mette var den som scoret tredje mest for Norge! Satser på at hun blir med til VM, og jeg håper hun gjør det like bra der.  

 

13. Marit Malm Frafjord 
Marit Malm Frafjord
Mål/skudd - NOR-TYS: 3/4 , NOR-FRA: 2/4  NOR-ROM: 0/3  NOR-SPA: 2/3 NOR-RUS: 0/0
= 7/14 - 50 % 

Marit ble utnevnt til kaptein før mesterskapet, og denne rollen tok hun bra. Tok ansvar i forsvaret og var også bedre i angrep. Skaffet også en del straffer (det samme gjorde Heidi, glemte å skrive det). Mistet noen baller som hun burde hatt i klypene, men alt i alt leverte hun veldig bra. Hun tar det på en måte litt igjen i midtforsvaret, for der er hun viktig. Ble kåret til den beste strekspilleren i turneringen :) 

Linn Jørum Sulland 
Linn Jørum Sulland

Mål/skudd - NOR-TYS: - , NOR-FRA: -   NOR-ROM: 8/16   NOR-SPA: 2/7 NOR-RUS: 3/12
= 13/35 - 37,1 % 

Er en sikker straffeskyter, og har et godt skudd bak fra banen. Bommer dessverre en del, men er allikevel en av de beste skytterne vi har. Linn er flink til å true med skudd, og det er bra at hun fortsetter å skyte selvom ballen ikke alltid går i mål. Tar noen raske avslutninger til tider som fører til dårlige skudd, hadde ikke helt dagen mot Russland. 

 

18.Linn-Kristin Rigelhuth Koren 
Linn-Kristin Riegelhuth Koren 
Mål/skudd - NOR-TYS:4/7 , NOR-FRA: 6/15,  NOR-ROM: 3/7 NOR-SPA: 2/7 NOR-RUS: 1/2 
= 16/35 - 45, 7 %

Linka har et fantastisk skudd, men huj har unødvendig mye bom. Hadde et fantastisk skudd bak fra banen i kampen ot Tyskland (?), kommer aldir til å glemme det!  Hun er også veldig flink til å se medspillerne sine og lese spillet. (Snapper en del baller). Linka er ikke den sterkeste i forsvar (ikke den dårligste heller), men vi får stor fart oppover i kontra. Kom på All Star team sammen med Marit M. F :) 

 

21. Gøril Snorroeggen
Gøril Snorroeggen
Mål/skudd - NOR-TYS: 3/7, NOR-FRA: 2/9  NOR-ROM: 1/5 NOR-SPA:1/5 NOR-RUS: 1/11
= 8/37 - 21,6 % 

Fantastisk å ha Gøril tilbake etter tre års fravær. Hun er en bauta i forsvar, og har også et godt skudd. I tillegg har hun gode innspill til strek og ut til kant. Blir dessverre noen raske avslutninger og en del bom. Gøril hadde kun spilt to kamper i juli før denne turneringen, og ingen forventet at hun skulle være i toppform nå. Hun har fortsatt et par måneder til å komme seg helt på topp. Hun viser at hun er på vei i denne turneringen. 

23. Camilla Herrem 
Camilla Herrem
Mål/skudd - NOR-TYS: 1/4 , NOR-FRA: 0/0, NOR-ROM: 1/2, NOR-SPA: 2/4 NOR-RUS: 2/3
=  6/13 - 46,2 %

Camilla var også litt svak i denne turneringen, men kom seg litt på de to siste kampene. Det skal sies at Norge ikke alltid var så flinke til å bruke kantene, men Camilla rotet også bort noen av sjansene hun fikk. Ble også noen uvanlige bom på kontringer. Satser på at hun er tilbake i VM, for vi vet jo hva Camilla kan :)  

 

24. Amanda Kurtovic
Amanda Kurtovic
Mål/skudd - NOR-TYS: 3/9 , NOR-FRA: 3/8, NOR-ROM: 1/2, NOR-SPA: 3/4 NOR-RUS: 0/1 
=  10/24 - 41,6 %

Fikk en del spilletid i denne turneringen, og jeg synes hun gjorde det bra. Amanda kan bli litt varierende, har et godt skudd, men bommer også en del. Synes hun viste et veldig godt spill mot slutten i Frankrike kampen, skaffet oss flere straffer. I tillegg er hun flink til å finne linja!, har et godt samspill med Løke spesielt. 


7. Tonje Nøstvold 
Tonje Nøstvold
Fikk bare en kamp før hun ble sendt hjem, og det var mot Tyskland. Scorer to mål på 6 skudd! Som jeg har sagt på flere så har Tonje også et godt skudd, men det blir noen stygge bom.  2/6 - 33, 3 

15. Tine Rustad Kristiansen
Tine Rustad Kristiansen

Fikk ingen spilletid mot Tyskland, fikk ikke så mye spilletid i de neste kampene heller og sto vel over de to siste kampene pga skade. Hun bidrar med fart i spillet, og er flink i gjennombrudd. Har hatt en god sesong for Larvik hittil, så vi får se da om hun får en VM plass.
2/5 - 40 % 


> Hva synes du om disse? 
 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar