VM ryker for...

Kristine ''Kikki'' Lunde-Borgersen... 

Hun pådro seg en brist over pekefingeren, mellom pekefingeren og fikk tommelen ut av ledd etter 8 minutter mot Larvik i dag. 

 


Foto: Kjartan Bjelland 


Jeg har fått beskjed om at jeg har brutt et bein i bunnen av pekefingeren, mellom pekefingeren og tommelen. I tillegg har jeg fått tommelen ut av ledd, sier Kristine Lunde- Borgersen til fvn.no.

 

Hun har akkurat fått gipset hånden og skal til å reise hjem når fvn.no trefferen henne utenfor legevakten sent onsdag kveld.

Jeg har fått beskjed om at jeg skal gå med gips i fire uker, sier hun.

Dermed blir det ikke noe verdensmesterskap på Lunde Borgersen i desember.


Jeg innser at VM ryker. Det er utrolig surt, nå hadde jeg virkelig begynt å glede meg. Men sånne ting (bruddet) passer aldri, sier ''Kikki'' 


Foto: Kjartan Bjelland  


Dette er ingen god nyhet for Thorir Hergeirsson og landslaget, sjansen for VM gull er enda mindre etter min mening. Kikki var veldig god i WC, og hun var viktig nå som både Tonje og Gro var borte. Synes veldig synd på Kristine nå, hun var sikkert klar for å komme tilbake for fullt! Æsj! 

Se sitasjonen på video her: 
http://nrk.no/nyheter/distrikt/sorlandet/1.7821930 

> Hva er sjansen for VM gull nå? 

Nå må vi satse på at Tonje Larsen kommer tilbake, men jeg vet ikke hvor sikkert det er. I tillegg er det usikker om Nora Mørk rekker VM, i følge henne selv: http://www.tv2.no/sport/handball/kneopererte-nora-moerk-frykter-for-vmdeltagelse-3603100.html 

4 kommentarer


Karianne
-05.10.2011 kl:22:24


utrolig kjipt... :-/ :((
Larvik (og Norge) - håndball
-05.10.2011 kl:22:31


Karianne: Ja :(
slagelse
-06.10.2011 kl:13:04


Med Tonje og Kristine skadefrie og i form, ville vi vært favoritter til å kjempe om gull i desember. Nå må vi tåle at vi mest sannsynlig ikke vinner VM. Vi skulle hatt både Tonje og Kristine for å kunne lykkes. Katrine er endog fantastisk i målet, men det blir for tynt. Katrine kan ikke redde oss hver gang.
Larvik (og Norge) - håndball
-06.10.2011 kl:14:43


slagelse: Jeg tror vi skal være heldige hvis vi klarer å nå en semifinale. Nei, hun kan ikke redde oss hver gang, og jeg tviler på at hun har dagen i hver kamp!

Nå ser det ut som om Thorir og Kikki har et lite håp allikevel(se på innlegget over). Vi får bare håpe på det beste! :)

Skriv en ny kommentar