Vi er vel egentlig i semifinalen allerede.

Larvik trakk Njård i kvartfinalen i NM, og da er vi vel videre allerede? Jeg tror ikke på at det skal bli noe annet en seier i denne kampen. Det er en måned siden lagene møttes sist, og det ble en 28-17 seier. Dette sto i Østlands-Posten: 

 

Trener Ole Gustav Gjekstad vil håpe på at laget hans hever seg minst ett hakk fra seriekampen hjemme i Arena for en snau måned siden. Da så ikke hovedtreneren mange lyspunkter, tross seieren.

- Jeg er rett og slett skuffet over enkelte i dag. Måten flere spillere løser de praktiske oppgave på, er for dårlig. Jeg forventet mer av spillerne som skulle sette forsvaret i dag, men de nest beste sviktet, fastslo Gjekstad overfor Østlands-Posten. 

 

Resten av kampene spilles slik ( Førstenevnte har hjemmekamp), kampene skal i utgangspunktet spilles 26.oktober. Det er ikke 100 % sikkert enda, tviler på at kampene går på TV! 

Storhamar - Stabæk -> Holder en knapp på Storhamar i dette oppgjøret, men tror det kan bli veldig jevnt. 
Tertnes - Glassverket -> En veldig sikker hjemmeseier, men morro at Glassverket har klart å kjempe seg til kvartfinale (De er de eneste fra 1.divisjon). 
Byåsen- Fredrikstad -> Sikker H her også. Fredrikstad slo ut Vipers (som manglet flere sentrale spillere), men jeg tviler på at det samme skjer mot Byåsen. De kan sikkert gi dem en god kamp, men seier blir det nok ikke. 

Enig/Uenig i mine vurderinger? 
 

4 kommentarer


Leah
-13.10.2011 kl:18:17


Jeg er ganske enig med deg :)

Det var et litt spesielt navn på et håndball lag, glassverket, må jeg få si! :))
Annee
-13.10.2011 kl:18:26


jeg er ganske enig med deg
Larvik (og Norge) - håndball
-13.10.2011 kl:20:43


Leah: Haha, ja det er jo litt rart ;p
Larvik (og Norge) - håndball
-13.10.2011 kl:20:43


Annee: Så bra :- D

Skriv en ny kommentar