Skulle gjerne hatt med dronninga.

Håndballjentene er nå samlet i Oslo frem til torsdag, da reiser de til Nederland. 


<3 

 

Som sagt tidligere er det mange på skadelista, men jentene begynner å bli lei all skade snakket. Det blir ikke så galt, det er ingen krise. De som kommer inn, er strort sett spillere som har vært med tidligere. Vi får bare tenke positivt. Herregud, vi er jo et bra lag ennå. Det er jo ikke sånn at vi plutselig blir dritdårlige. Jeg tror fortsatt på medalje. - Camilla Herrem, Dagbladet 17.oktober.2011! 


Dette er vel jeg enig i, selvom jeg mener de er litt svekket og mangler litt rutine. Allikevel (som jeg sa tidligere) er det ikke noen dårlige spillere som er igjen på laget. Tvert i mot! 


Allikvel er det en spiller jentene savner - Tonje Larsen!


Mangelen på Tonje er jo... altså, hun er dronninga. Det er en grunn til at vi kaller henne for det. Hun er jo sjef i forsvar og sjef i angrep. Så hvos hun ikke kan være med, så blir det en mangel, selvfølgelig sier Camilla til Dagbladet.


Tonje er en dyktig håndballspiller, så det er et pluss hvis hun kan være med. Men helsa først, og det er viktig ar hun er frisk og kan spille for oss i Larvik, det er det aller viktigste, sier Karoline Dyhre Breivang. 

Thorir Hergeirrson håper på å få en avgjørelse angående Tonje Larsen innen 8.november (da laget til VM skal offentliggjøres). Vil vel helst ha en avgjørelse rundt dette til VM-uttaket 8.november. Mye vil tegne seg i løpet av de neste ukene. Hvis utviklingen hennes er status que eller i verste fall dårligere, er det jo ikke særlig. Det må en bedring til siern han til NTB. 


Tonje er usikker frem mot VM.
 

Ja, jeg vil jo alltid ha med Tonje. Jeg er veldig glad i Tonje. Vi har samme stil og finner hverandre bra, så jeg skulle gjerne hatt henne med. Men helsa først, og lysten og det der må på plass - Kristine Lunde Borgersen. 
 

Kristine Lunde-Borgersen som brakk en finger for litt over en uke siden er også tilstede i Oslo. På onsdag får vi vite om hun må operere eller ikke. Tvilllingsøster Kathrine Lunde Haraldsen sier følgende til nrk.no: Hun er flink til å takle det når hun får skader. Hun lar seg ikke knekke og er sterk mentalt. Hun rekker VM. Slik er det bare. Se video av Kikki her.  


Kathrine er optimistisk angående Kikki! 


 

4 kommentarer


Leah
-17.10.2011 kl:20:33


Det er bra at de er optimistiske ihvert fall! :)
Larvik (og Norge) - håndball
-17.10.2011 kl:21:01


Leah: Ja, det er sant :)
mari
-18.10.2011 kl:17:35


Sku ønske vi kunne ha med de som er skadet, men vi er fortsatt ett veldig godt lag, jeg tror å på medalje :-)<3<3<3
Larvik (og Norge) - håndball
-19.10.2011 kl:08:06


mari: Skulle ønske det jeg også! Jeg er litt usikker på medalje, for vi har mistet MYE rutine. Men jeg allikevel tror jeg de jentene som er igjen kan overraske :- D

Skriv en ny kommentar