Statistikker....

Hvis noen er innteressert så skriver jeg ned hvordan jeg finner alle tall fra forrige innlegg. 

 

Trinn 1 (trykk for større bilde, gjelder alle) 


Det første du må gjøre er å trykke på ''landslagsstatistikk til høyre her på bloggen. 


Trinn 2 

Du kommer til denne siden... 

Trinn 3 - Velg lag

Jeg har da valgt  ''Landslag kvinner Senior'', du kan også velge en av de andre landslagene.

Trinn 4 - Velg motstander

 Du kan velge enten alle lag (mørke blått) , eller et bestemt (rødt, med blått inni) Velger du ''alle lag'' får du opp når Norge spilte sin første kamp (rødt), hvor mange kamper de ha spilt totalt (blått), seiere + tap og uavgjort (gult), målforskjell (oransj) og resultat (der det står H-B)

Velger du et bestemt land, i mitt tilfelle Danmark, ser du hvordan det har gått når disse lagene har møttes.
Du finner hvor mange kamper de har spilt mot hverandre (grønt), seiere+ tap og uavgjort(gult), målforskjell (lilla), første kamp (rødt) og hva resultatet ble i hver enkelt kamp (der det står H-B).

Trinn 5 - Velg spiller

Du kan velge ''alle'' på motstandere (rødt) og ''vis alle'' på spiller (blått). Da ser du hvem som har spilt flest kamper for Norge, hvor mange som har vært innom landslaget, utvisninger, gule kort, mål, osv..  Du kan trykke på hver enkeltspiller og da kommer dette opp: 


Jeg trykket på Kari Mette Johansen. Da ser du hvor mange kamper hun har for landslagene + mål, utvisninger, gule og røde kort (grønt), når hun debuterte (gult), hvem hun har spilt mot (blått), resultatet for hver kamp (svart) og hvor mange mål, utvisninger, gule og røde kort hun har fått i hver kamp (lilla)

 


Du kan også velge en bestemt motstander (Danmark)  + en bestemt spiller (KMJ). Du får oppe det samme som bilde over, men da gjelder det bare mot laget du har valgt. 

 

Er dårlig til å forklare, men jeg håper dere skjønte dette. Det er sikkert ikke like intressant for alle, men kanskje for noen? 

2 kommentarer


Leah
-22.10.2011 kl:21:09


Ops glemte visst navn på kommentaren min på forrige innlegg,men det var meg da ;)

Ikke det at jeg trenger å vite hvordan du går det til, men jeg synes at det er fint du legger ut info for folk som vil ha det :D

Jeg virkelig elsker bloggen din, du har blitt flink til å blogge :) <3
Larvik (og Norge) - håndball
-22.10.2011 kl:21:16


Leah: Okaaai :- ))

Takk for det, hyggelig at du liker den :D

Skriv en ny kommentar