For vi er jentene med godt humør!


http://www.rockipedia.no/Vault.aspx?entity=884009

 

Nettavisen hadde et intervju med Camilla Herrem, og da synes jeg denne sangen passet bra (trykk på linken for å høre, du får ikke hørt hele). Jentne med godt humør bøe utgitt først i 1994, og en ny utgave kom før VM 1999 ( da Norge sist fikk VM gull). Synes de nåværende jentene burde gi den ut enda engang, HAHAHA!  

Tar ut et lite utdrag av arikkelen her:  

Humør, glede og alltid et smil på lur. Det er slik vi kjenner de norske håndballjentene og det er nettopp slik vi liker å se dem når det nærmer seg jul 
Skader og forfall har imidlertid preget oppkjøringen til det norske landslaget i 2011 og sentrale spillere som Gro Hammerseng og Nora Mørk går glipp av mesterskapet i Sør-Amerika.
I tillegg er også veteranen Tonje Larsen usikker. Dette betyr at det nå er andre spillere som må stå fram som lederskikkelser for Norge. En av dem er 25 år gamle Camilla Herrem.

Sola-jenta har siden debuten i 2006 fått med seg 87 landskamper og scoret 231 mål for Norge. 25-åringen har også på mange måter blitt et symbol på det norske humøret.Gladjenta har imidlertid ingen problemer med å påta seg mer lederansvar om hun skulle få det og innrømmer at det ikke alltid bare er smil og godt humør når hun er i aksjon på banen.

Jeg kan bli forbannet, jeg også. Hvis vi gjør mye feil og mye tullete ting, da kan jeg bli forbannet. Da gir jeg klar beskjed om det.Men det er viktig med humør på banen og at vi oppmuntrer hverandre. Ellers så blir det dritkjedelig å spille. Vi må ha det gøy, ellers er det ikke noe kjekt å spille håndball. Vi kan ikke gå utpå der som noen russere, liksom. Vi må vise at vi er Norge og at vi har det kjekt på banen. Vi har alltid hatt den gleden og det engasjementet.Det er slik folk beskriver oss og da synes jeg vi må fortsette med det.Men det er heller ingen på laget som har noen problemer med akkurat den biten,sier Camilla til netteavisen.Sola-jenta mener at Norge har alle muligheter til å hevde seg i Brasil, til tross for forfallene.

 Ja, jeg tror vi kan ta medalje, ingen tvil. Vi kommer til å stille med et sterkt lag i VM. Vi må bare kjempe og stå på. Vi vant jo EM i fjor, så vi burde absolutt være gode nok til medalje, sier hun.

 

 

Les resten av artikkelen her: http://www.nettavisen.no/sport/article3258258.ece

 

Beklager at teksten ble liten, men kopierte og limte inn fra artikkelen. Orket ikke å skrive alt på nytt :-)  hehe

2 kommentarer


Gina
-25.10.2011 kl:18:37


Jeg er enig med Camilla !! Norge har mulighet til å ta medalje i VM !! Dem må bare ikke tulle bort, de sjansene dem får !! :D
Larvik (og Norge) - håndball
-25.10.2011 kl:18:46


Gina: Enig! Nå ser jeg jo at flere av de unge har tatt ansvar også, som f.eks Stine Bredal Oftedal. I tillegg blir også Kristine med, så da ser det ikke så mørkt ut. Vi får bare håpe at Tonje L blir med også!

Skriv en ny kommentar