Fjerner gipsen.

Jeg er på vei inn til Oslo for å ta av gipsen nå. Det skal bli utrolig godt, sier håndballprofilen til fvn.no.

Så sent som tirsdag i denne uken uttalte hun at planen var å fjerne gipsen neste uke, men onsdag ble det besluttet av landslagslege Ola Sand at den skulle tas av allerede i dag.

Det har ikke blitt tatt nye bilder. Årsaken til at vi tar den av nå er rett og slett fordi det passet bra. Dessuten var det innenfor den grensen som var satt, men det er klart at dette kan bety mye for meg i forhold til å komme i form til VM. Nå vil jeg komme i gang med bevegelighetstrening og fysioterapi en uke tidligere enn planlagt, sier Lunde-Borgersen.
 

Nå føler Lunde-Borgersen seg relativt trygg på at det blir VM-tur i desember.

Det ser bra ut, og jeg er optimist med tanke på VM. Der har jeg for så vidt vært en stund, sier hun. 

31-åringen minner om at det er først i dagene etter at gipsen er borte at hun får kjenne på hvordan hånden føles.

Du risikerer ikke at gipsen tas av for tidlig, at det kan gjøre vondt verre?

Det er jo alltid en risiko, men for oss var det viktig å ta den så fort som mulig, og det var som sagt innenfor den grensen legene hadde satt, sier Lunde-Borgersen som skal tilbringe hele helgen i Oslo sammen med landslagets fysoterapeuter.  

 

I MORGEN LEGGER JEG UT ET INNLEGG DER DERE KAN STEMME PÅ MÅNEDENS BESTE + EN LITEN OPPSUMMERING AV OKTOBER. :-)  DEN ER JO IKKE HELT OVER ENDA, OG DET ER FORTSATT IGJEN TO CHAMPIONS LEAUGE KAMPER I HELGEN. MEN STEMMEINNLEGGET LEGGER JEG ALLITD UT TRE DAGER FØR MÅNEDEN SLUTTER :) 

 

Én kommentar


Leah
-28.10.2011 kl:07:22


Det var bra at hun kunne få ta avgipsen :))

Skriv en ny kommentar