Håndballaften i morgen.

I morgen går det tre kamper på TV. 

Først er det FC-Midtjylland - Byåsen på TV2 Sport, klokken 13.00. Skal de klare å få ihvertfall en 3.plass i gruppen sin er dette en kamp de vinne. Da kommer de vel videre til Cup Winner cupen eller noe (?), er litt usikker. Eller de kan fortsatt gå videre hvis de vinner mot Thuringer neste helg, men det er bedre om de vinner i morgen.  

Klokken 14.45 er det Larvik som skal i ilden mot Viborg, kampen går på TV2. De leder i sin gruppe, og kan med en seier sikre seg en plass i hovedrunden.  Larvik møtte Viborg 1.oktober i første CL kamp, der det ble et seksmåls tap. Jeg regner med at jentene har lyst på en revansje mot Marit Malm Frafjord og co. Viborg kommer uten Isabelle Gullden og Anja Althaus. 

Etter Larvik - Viborg kan du se Norge- Portugal (håndballherrene). Kampen begynner 16.45 på TV2! 

Du kan også se alle kampene på TV2 sumo, eller så pleier de å streame dem her. Eller du kan gå inn på facebooksidene til Larvik HK  og Byåsen for oppdateringer. 


Jeg gleder meg til å dra til Arena Larvik igjen. Alt for lenge siden sist, haha eller ikke! 
 

4 kommentarer


slagelse
-05.11.2011 kl:01:16


Jeg gleder meg til kampen mot Viborg. De skal slås! Når det er sagt, så syns jeg alltid det er bedre å slå et lag som er skadefritt, selv om det ser bedre ut per nå. Streken Anja Althaus er en av verdens beste strekspillere, topp tre på linje med Frafjord. Det som er minus for Viborg at hun ikke er med, er at Frafjord er alene om midtforsvaret sammen med Rikke Skov. Det er fordel for Larvik, for de kan slite ut Viborg raskere med sitt eksplosive og tålmodige angrep og kontra. Anja Althaus er en fantastisk forsvarspiller, men jeg syns hun går langt over streken. Hun er direkte stygtspillende, og det syns jeg ikke er noe tap at vi slipper å se den slags ufine oppførsel. Hun er slett ikke redd for å dra deg over ende eller slenge ut en fot når motstanderens strek vender opp. Det er flere som har hatt langtidsskader som følge av taklinger av Althaus. Jeg håper virkelig at Larvik banker Viborg imorgen, og på papiret er Larvik best!
Leah
-05.11.2011 kl:09:06


Å gleder meg sånn til Larvik kampen senere idag, føles så lenge siden jeg har sitt de spilt kamp!:) Håper de vinner :))
Larvik (og Norge) - håndball
-05.11.2011 kl:10:00


slagelse: Stygt spill liker vi ikke nei! Selvfølgelig er det jo mest morro å slå et skadefritt lag, men sånn blir det ikke. Jeg regner med at det blir en hard kamp, men jeg håper virkelig at Larvik lar de to poengene bli hjemme i Arena Larvik. Jeg gleder meg ihvertfall masse til å se kampen live, det blir litt annerledes enn å se den på TV! :- D
Larvik (og Norge) - håndball
-05.11.2011 kl:10:01


Leah: Enig! Gleder meg masse selv :D

Skriv en ny kommentar