Gir seg til jul? - forvirra.

Hittil har verdens beste målvakt (kan vel si det etter kampen  i går?) bare spilt mesterligakamper for Larvik pga legestudier. Eller hun spilte faktisk mot Stabæk 2.november, men ikke noe mer enn det. 

Jeg fikk en kommentar om jeg hadde kjøpt dagens VG, noe jeg ikke hadde gjort. Endte med at jeg gikk bort på butikken å kjøpte det, klarer jo ikke å la være.  Forsiden lyder som følgende: '' Kan gi seg etter jul - Etter superredninger mot sin gamle klubb og avansement i Champions Leauge, er Cecilie Leganger enda mer usikker på fremtiden''.  Leste dette på nettet også, men sa at Ole Gustav Gjekstad avkreftet dette her, og sa det var en mulig misforståelse. Jeg fortsatte å lese artikkelen i VG, og da ble jeg jo enda mer usikker egentlig.  Der står det nemlig at Leganger tar et halv år av gangen, og at hun ikke vet om hun blir med videre.
'' Jeg tar et halvt år av gangen og kan ikke love noe. Jeg tar disse seks månedene nå, og så ser jeg på de seks ukene etter jul. På den annen side føler jeg at jeg bidrar masse, og at det ikke vil være lett å si nei, sier hun. - før hun legger til at hun er ''forbauset'' over at hun i det hele tatt er med. ''Jeg er stiv i hoftene og begynner å dra på årene'' ''
Cecilie Leganger til VG 14.11.2011 

Du kan kjøpe avisen på nettet her: https://www.buyandread.com/buy.htm?pub=156

Så var det et spørsmål i VG som jeg vil stille dere: 
 

Tror du Larvik kan vinne CL uten Cecilie Leganger?
Ja
Nei, det blir vanskelig
  
pollcode.com free polls 
Tror du Cecilie blir med etter jul ?
Ja
Nei
  
pollcode.com free polls 


Jeg må også be dere huske på å stemme på Larvik i ''klubben i mitt hjerte'', dere kan stemme en gang HVER dag frem til 25. november :)  http://www.dagbladet.no/klubben/promoboks/?id=7090051&navn=Larvik+H%E5ndballklubb <- Det tar ikke 1 min engang, stem i vei :) 

4 kommentarer


Leah
-14.11.2011 kl:20:28


Håper virkelig at hun IKKE gir seg! :/
Larvik (og Norge) - håndball
-14.11.2011 kl:20:34


Leah: Enig med deg!!
Nutte
-15.11.2011 kl:20:45


Er ikke hun kontrakt bundet??
Larvik (og Norge) - håndball
-15.11.2011 kl:20:49


Nutte: Hun har det ja, så hun har jo på en måte lovet at hun skal være der i 1,5 år til.. så hvis hun gir seg er jo det litt rart.. :p

Skriv en ny kommentar