Litt kleint, haha

Beklager for lite blogging, men flyet var forskinka og da rakk jeg ikke å blogge før kamp. 

Det var vill stemining i Stavanger Idrettshall, og det var godt med en 27-24 seier :) Jeg kommer ikke til å skrive noe særlig om kampen i dag, siden jeg må se den på nytt (som vanlig).  Kommer til å ta et samlinginnlegg på søndag/mandag fra alle kampene. Kommer til å legge inn bilder og skrive om noen opplevelse mens vi er her :) 

Hotellet er kjempe fint, og høyt... Først gikk vi opp til 5.etasje, så jogget vi til 15.etasje (der vi har rom), så gikk vi opp 6.etasjer, deretter gikk vi ned igjen til 2.etasje og opp til 15.etasje igjen = MASSE TRIM!  Vi skulle finne et spisested, men fant ingen. De hadde et opp, men der skulle Tyskland og Spania spise. Så måtte vi ned i resepsjonen fordi internettet ikke funket, og gjett hva? Marit Breivik, Heidi Løke og Ida Alstad sto rett borti gangen der vi hadde rom. Vi måtte ned med heisen, så det endte det med at vi tok samme heis. De var hyggelige, og Marit Breivik spurte om vi hadde vært på kamp og hva vi synes om den. Litt kleint, men også veldig morro. Møtte alle de andre nede i resepsjonen, men de virket litt overlegne. Eller de var ikke det, men de var sikkert veldig slitne og det skjønner jeg godt. Tror de var på vei til å spise for de hadde pyntet seg alle sammen :)  


Bilder kommer når jeg har fått fikset dem, vi må spise middag først også.. så det kan ta litt tid :)  


Denne jenta ble kåret til banens beste, fortjent. Hun var veldig god i dag, godt at hun er tilbake :)


> hva synes du om kampen?  

6 kommentarer


Silje Zindellas
-18.11.2011 kl:21:15


stilig :)
b0xie
-18.11.2011 kl:21:31


Du er bare sååå heldig... når jeg var i spania på cl-finalen virket de også ganske overlegne, selvom klokka var 2 på natta. Men de var strålende fornøyde når kameraene var på da.

Menmen, de kan jo ikke gi alt til alle :-( men uansett lykke til videre, hvis du sitte nede i resepsjonen hele tiden kommer de sikkert forbi en gang... det ville jeg gjort.
Leah
-18.11.2011 kl:21:32


Det hørtes jo gøy ut å møte de!:) Linka var sååååååå sykt god idag. veldig velfortjent at hun ble banens beste :)<3
Larvik (og Norge) - håndball
-18.11.2011 kl:21:43


b0xie: Skjønner jo at de er sliten da, men de kan jo si hei. Ihvertfall når jeg har på meg landslagsdrakt liksom ;p men Kari Mette så på meg og smilte da! Hihi + Heidi, Ida og Marit :)

Nja, er litt kleint å sitte i resepsjonen da..men har vurdert det, haha. Tror Heidi og Ida sover i samme etasje som oss. =)
Larvik (og Norge) - håndball
-18.11.2011 kl:21:43


Leah: Hun var veldig god ja :) Jeg sa at hun kom til å bli banens beste, for det fortjente hun!
Larvik (og Norge) - håndball
-18.11.2011 kl:21:57


Silje Zindellas: Yeah :D

Skriv en ny kommentar