Skal prøve å blogge fra kampen i dag..

Endelig har det kommet en blogg app til android telefonen, og det betyr at jeg kan prøve å blogge litt under kampen :) 
Du finner appen på android markedet, søk på ''blogg.no'', last ned og vips så har du appen på din telefon! 

Husk Norge-Sverige på Tv2 klokken 15.15 i dag!   

Turte endelig å snakke litt med Heidi Løke. Sa lykke til og at vi skulle se på kampen. Hun sa at vi måtte heie, og det skal jeg selvfølgelig gjøre (selvom jeg har drit vondt i halsen). I tillegg måtte jeg jo si at kampen var spennende i går, og da snakket vi litt om den før vi gikk inn på hvert vårt rom. Yeah, jeg er så tøff. Synes Heidi virker veldig hyggelig, og morsom.
Angrer litt på at jeg ikke har sagt så mye til de før, men det er veldig kleint når man står sammen i heisen med 5/6 spillere liksom. (skryt, haha.) 


Her er Heidi etter at hun scoret straffe i går. Foto: Kent Skibstad 


5 kommentarer


Ida J
-20.11.2011 kl:11:59


Dritbra :D Syntes det var kjempetøft jeg. Jeg var selv på Larvik- Byåsen kampen på onsdag, og jeg gikk forbi Heidi, Gro, Anja Edin, Kari Mette, Linka, Karoline, Tonje, Sulland, og Harald Bredeli, Og jeg turte ikke si noe til noe av dem xD Sto bare å glante rart på dem :p Kan tro de synes jeg er rar ihvertfall :P Er jo på hver eneste hjemmekamp til Larvik, så de må tro jeg er en stalker ellernoe :p En stalker på 18 år xxD
Larvik (og Norge) - håndball
-20.11.2011 kl:12:30


Ida J: Jeg føler meg som den stalkeren (selv om jeg er det litt da). Satt i gangen i går fordi jeg skulle snakke med noen på MSN, og da gikk Marit Breivik, Ida Alstad og Heidi forbi flere ganger. I tillegg har vi spist frokost samtidig med dem to dager på rad (men alle må jo ha mat) + at vi har vært nede flere ganger når de har vært det. De fleste tilfellene har faktisk vært tilfeldige, men vi har jo skjekket tidsplanene dems da.. Haha, så vi vet hva de skal gjøre til hvilken tid ;p men når vi først sover på samme hotell så må vi jo stalke litt, HAHAH!

Skjønner hvordan det er, synes det er så kleint når nesten alle står der.. :p Bedre hvis det bare er 1 og 1. :)
Lena15
-20.11.2011 kl:14:18


Når du møter håndballjentene, får du vel et lite førsteinntrykk.

Hvem virker mest hyggelig, hvem er mest utadvent, hvem snakker høyest, hvem virker mest overlegen? :)
Leah
-20.11.2011 kl:20:13


Flink du var som snakket med hun! haha :) SYnes du er heldig som fink bo på hotell med dem, hadde vert dritgøy (selvom jeg sikkert ikke hadde sagt så mye jeg heller!)
Larvik (og Norge) - håndball
-20.11.2011 kl:21:47


Leah: Det var drit gøy, men angrer jo litt nå fordi jeg ikke sa så mye til dem. Men skal på flere landslagskamper neste år :D

Skriv en ny kommentar