Møbelringen Cup 2011 Del 1

Fredag: Jeg var selvfølgelig utrolig spent da jeg satt på bussen på vei til Gardermoen. Flyet skulle gå klokken 14.00, men det var forskinka. Vi ble litt stressa, siden kampen begynte kvart over seks og vi visste ikke hvor langt det var til hotellet, osv. Endte med at flyet lettet 15.15, og vi var i Stavanger tre kvarter senere. Vi fikk hentet bagasjen vår, og satt oss i en taxi. Var på hotellet tjue minutter etterpå, og da fikk vi fikset oss litt før vi stakk til hallen i regnværet. Heldigvis tok det 2 minutter å gå til Stavanger Idrettshall.  Hotellet vi bodde på het Rica Forum Hotel, samme hotell som Norge bodde på(som dere sikkert har hørt litt mye om, haha).  

Norge - Tyskland:  Jeg synes det startet dårlig med mye teknisk feil, det gjaldt begge lag. Gøril Snorroeggen imponerte meg ikke så mye, med hele fire tekniske feil før det hadde gått fem minutter.
Første målet til Norge kom 05.12 av Linka, og hun satte inn et nytt mål 30 sekunder senere. I tillegg hadde hun flere gode assist til streken. Forsvaret sto godt, og angrepet ble også bedre utover omgangen. Til pause sto det 14-9, det så bra ut for Norge. Kathrine Lunde Haraldsen sto godt i målet, også på kantskudd som ikke har vært hennes sterkeste side. Linn Sulland satte inn 7 mål i løpet av omgangen, og viste hvorfor hun fortjener en VM plass! 

Etter pausen gikk vel det meste fra himmel til helvette. Avslutningene gikk i stanga, utenfor mål eller på keeperen, mens Tyskland gjorde det motsatte. Det var helt sykt å se at de klarte å bomme så mye, og stå så dårlig i forsvar. Plutselig sto det 22-22, og kampen ble veldig spennende. Linka tok ansvar på slutten og satte inn noen viktige mål, før Linn Jørum Sulland kom inn på igjen og tok over stafettpinnen. Thorir prøvde ut litt forskjellig, og det er ikke alt som fungerte, det kan være en av grunnen til at det gikk litt dårlig.  Mari (0 mål/5 skudd), Tonje (1 mål/4 skudd), Stine( 2 mål/ 5 skudd) og Heidi Løke (2 mål/5 skudd) hadde ingen god dag. Heldigvis klarte jentene å dra i land en 27-24 seier. 

Stjernebørs:
*** Linka  Kathrine
**  Linn
* Karo, Marit 

Banens beste ble Linn-Kristin Riegelhuth Koren, fortjent mener jeg. Det var morro å se at hun kom innover på banen og fikk vist frem skuddet sitt. Linka fikk også noen utspill på kanten, og scoret 6 mål på 7 skudd. I tillegg har hun et godt blikk og flere gode assist. Sto godt i forsvar! 

Linn Jørum Sulland (10 mål/12 skudd - 5 straffer) og Kathrine Lunde Haraldsen(14 redninger/31 skudd) var også gode. Linn gjør kanskje noen enkle feil, men ellers var hun god. Kathrine sto godt i 1.omgang, men ble byttet ut etter en litt svak start på andre omgang (hun var ikke den eneste). Karoline står godt i forsvar, og er flink til å sette opp skytterne (spesielt Sulland), i tillegg lager hun noen straffer.  Marit Malm Frafjord sto godt i forsvar og scorte 3 mål på 3 skudd. 

Merket jeg ble frustrert når venstrekantene fikk kun ET  utspill på 60 minutter. Klarer de ikke å brette ut spillet? De var litt bedre mot høyre, men allikevel så var det ikke bra nok. Kari Mette og Camilla fikk utrolig lite å jobbe med, og det var bare Kari Mette som fikk kontret inn et mål.  Linka kom seg innover i banen, men hun har en liten fordel i og med at hun også kan brukes som bakspiller. Vi har jo sett at Kari Mette kan komme innover også, men når hun ikke får noe å jobbe med er det vanskelig. 

Etter kampen gikk vi tilbake til hotellet. Jeg fikk ikke til å få internett på pc'n, så da måtte jeg ned i resepsjonen. Søstera mi og jeg så at Heidi Løke, Marit Breivik og Ida Alstad sto å ventet i gangen, så da tok vi heisen ned med dem. Marit var veldig hyggelig, spurte om vi hadde vært på kamp og greier. Heidi og Ida sto egentlig bare å smilte, haha. Resten av jentene sto nede, de skulle ut  å spise middag og alle hadde pyntet seg. De virket slitne, så vi sa ikke noe til dem. Se resten av bildene jeg la ut på fredagen her: http://larvikognorge.blogg.no/1321652809_tyskland__norge_bilde.html 

Spillerbørsen fra VG: http://larvikognorge.blogg.no/1321716551_spillerbrs_norgetyskl.html

Begynner å skrive på del to nå, må fikse ferdig bildene fra Norge-Sverige først. Dere får bare følge med utover kvelden. 

3 kommentarer


Leah
-21.11.2011 kl:20:03


Denne kampen her er jeg enig med de du har skrevet om den! Mye feil og lite venstre side! :(

Fikk du autograf fra noen etter kampen?:)
Anita Iren - Liverpoolsupporter
-21.11.2011 kl:20:28


veldig bra skrevve :)
Sanchu <3
-21.11.2011 kl:20:50


Du er veldig flink til å oppsummere kampene !!!!!!

Fikk du noen autografer av spillerne ? :D

Skriv en ny kommentar