Møbelringen Cup 2011 Del 2

Det var opp og hopp klokken 08.35 denne dagen. Det er ganske uvanlig på en lørdag for min del, men vi måtte jo spise frokost samtidig som håndballjentene. Vi skulle ta heisen opp i 21.etasje (vi bodde i 15.), og flere av jentene sto i heisen når den stoppet hos oss. Jeg ble litt flau med engang, men jeg og hun vi var på tur med gikk inn i heisen. Søstera mi bestemte seg for å gå trappene. Husker ikke helt hvem som sto der, men det var ihvertfall Kathrine, Marit og Gøril (mener jeg å huske). Fikk i oss litt mat før vi gikk ned igjen, jeg satt jo å fulgte med på jentene og det endte med at jeg tok heisen ned med Linka, Kari Mette, Gøril ++ nedover igjen. Kjipt at jeg ikke tørte å si noe (angrer litt nå) ,men det er kleint når man står klemt sammen i en heis med 5/6 spillere. Kunne jo ha sagt lykke til ihvertfall, men neida.  Da vi kom frem til rommet så drev de å ryddet der, derfor bestemte vi oss for å sette oss i 2.etasjen for å slappe av med pc'n. Håndballjentene skulle på joggetur (Hehe, dette visste vi  på forhånd, siden aktivtetsplanen dems hang i lobbyen. Allikevel var det faktisk tilfeldig at vi ikke ned siden rommet ble rydda). Var litt morsomt å se på de, siden de drev å tulla osv. Kari Mette skulle knyte skolissene, og da måtte hun sette sko opp på henda til Karo. Da sa Karo: ''Askeeepoott'', det var litt morro for oss som satt der! 

Vi dro nedover til byen for å se litt der i noen timer, før vi dro tilbake på hotellet for å se på kampen. Det ble litt langt til Tysvær Arena, derfor bestemte vi oss for å se den på TV. Vi satt å skrek, jubla og banna under hele kampen.

Norge startet veldig bra, selvom det blir noen bom og feil. Kari Aalvik Grimsbø startet i målet og sto godt i starten. Etter åtte minutter sto det 5-1 til Norge,  og fem minutter senere sto det 8-3. Det var mye bra spill, og fire minutter før slutt var stillingen 14-9. De siste minuttene var ikke gode av Norge, og de slapp Spania inn i kampen. 14-12 sto det til pause. 


Spania var ajour med Norge etter et par minutter ut i andre omgang. Lagene fulgte hverandre tett hele veien. Borte laget lå som regel foran med både et og to mål. Heldigvis klarte Norge å kjempe seg til en uavgjort, 26-26. Det hele skulle avgjøres med straffekast. Dette skulle bli en lang og spennende affære. Fem fra Norge og fem fra Spania skulle i ilden, i tillegg til  keeperne til begge lag. Mari, Heidi, Amanda, Linn og Tonje skulle skyte for Norge.

Alle ti treffer på straffekastene, og fem nye måtte i ilden. Jeg satt egentlig bare å ventet på at Camilla, Kari Mette, Karoline, osv måtte skyte. Trodde de ikke kunne bruke de samme, men det kunne de. Hadde egentlig litt lyst til å se de tre nevnte skyte straffe, bare for morro skyld. Ble faktisk litt skuffa når det ikke skjedde, haha. Mari, Heidi, Amanda, Linn og Tonje traff målet nok engang, det gjorde også Spanias spillere. En ny runde måtte til - Amanda, Tonje og Heidi skøyt på nytt.. Da bestemte Kari Aalvik Grimsbø seg for å avslutte konkurransen, hun reddet straffen fra Mangue (eh eller hvordan det skrives). Det var så herlig å se på!

Nok engang klarte jentene å rote bort en stor ledelse, og Spania fikk kjempet seg tilbake.  Det positive er at de klarer å ta igjen Spanias tomåls ledelse på slutten. I tillegg hadde de en god start på kampen! 

Stjernebørs: 
*** Ingen
** Stine Bredal Oftedal
* Linka, Kari Mette, Kathrine. 

Stine Bredal Oftedal tok ansvar i angrep og hadde en god kamp, ble også kåret til banens beste. Kari A. Grimsbø startet bra i målet, men hun ble litt svakere etterhvert (kan skylde litt på forsvaret også). Linn Sulland får godkjent - bommer på straffe, men setter inn 3 fine mål. I starten var de flinkere på å få ballen til venstre siden i kontra, Kari Mette satte inn 3 mål på 3 skudd. Camilla fikk en sjanse som hun rotetet bort. Allikevel fikk de ikke så mye å jobbe med i denne kampen heller. Mari Molid hevet seg en del fra Tyskland kampen, 2 mål på 2 skudd og god i forsvar. Linka var treffsikker igjen, satte inn to straffer etter at Linn og Amanda bommet på hver sin. I tillegg scoret hun to spillermål (på to skudd). Kari fikk mest tillitt i målet, men Kathrine kom inn å reddet 4 av 7 baller på slutten.  
Jeg må gi masse skryt til de fem som tok straffer på slutten, var fantastisk å se på!  


Banens beste - Terje Anthonsen


Alle er glade etter redningen til Kari.  Del tre kommer i kveld, eller i morgen. Får se hva jeg rekker nå :) I tillegg skal jeg svare på spørsmålene dere har sendt in angående turen! 

4 kommentarer


Leah
-21.11.2011 kl:21:15


Kari var fantastisk synes jeg, hun slapp inn litt mye på slutten men likevell gjorde hun mye bra! Hun er en ganske god keeper! :) Synest at det var litt gøy at denne kampen endte opp med straffekonk slik de fikk prøvd seg på det før VM starter + det var moro å se på! :)
Mylli
-21.11.2011 kl:22:21


Kan du fortelle om alle gangene du så spillere??? Hvordan oppførte Kari Mette jeg i heisen? Herreguuud du er så heldig, fortell fortelllll!!!! :-)
Sanchu
-22.11.2011 kl:14:58


Synes også det var gøy å se på straffekonken ! ;D
Larvik (og Norge) - håndball
-22.11.2011 kl:20:07


Sanchu: Jeg også :D

Skriv en ny kommentar