Møbelringen Cup 2011 Del 3

Da var vi kommet til siste delen av Møbelringen Cup. Merker at jeg savner å være i Stavanger, det var utrolig morro!

Vi spiste frokost samtidig som jentene denne dagen også. Fikk ikke tatt heisen med dem ned da, siden det ble så fullt. Vi gikk for å slappe av på hotellet før vi måtte skjekke ut, så det var chill. Gikk ut på gangen for å snakke med venninna mi, og når jeg var ferdig kom Heidi ut av heisen. Endelig turte jeg å si noe, så ønsket henne lykke til. I tillegg snakket vi litt om Norge-Spania kampen, før vi gikk på hvert vårt rom (har fortalt om dette i et tidligere innlegg). Vi traff også på jentene før vi dro ned til Idrettshallen. Sa ingenting til de, siden flere snakket sammen, osv. I tillegg var de så mange, så det ble litt kleint. Føler det blir teit å avbryte de midt i en samtale liksom, var flere som gjorde det.. men jeg synes det er litt frekt egentlig. 

Vi fikk med oss litt av Spania-Tyskland kampen, men ikke så mye. Jeg så at jentene varmet opp, og bestemte meg for å gå bort å ta noen bildere. Jeg sto på tribuna som var rett over der de var, det var ganske god utsikt. (Ca 2/3 meter over bakken,det var ikke så høyt for jeg hoppet ned der etter kampen).  Flere barn sto helt oppi spillerne, spurte om autografer og hadde kameraene klint oppi tryne på dem. Det går kanskje ann å ta det litt med ro? Greit at de er 10/11 år, men ja. Skjønner ikke hvordan spillerne klarer å konsentrere seg kun om oppvarminga, men de er vel vandt til det. 

Norge - Sverige
Norge gikk raskt opp i en 4-2 ledelse, etter en god start av Tonje Nøstvold. Etter 22 minutter satte Heidi Løke mål nummer 10 for Norge, Sverige hadde seks mål. Forsvaret sto godt, og det som kom igjennom tok Kathrine Lunde Haraldsen. Til pause sto det  14-9, nok engang hadde de en ''stor'' ledelse. Norge hadde sluppet seg ned både mot Tyskland og Spania, kunne de klaere å holde ledelsen helt ut? 
Det var Sverige som kunne juble for omgangens første mål etter pause, men glede ble kortvarig. Norge dro bare mer og mer i fra. Kathrine fortsatte å STOR spillet i det norske målet, mens det gikk hurtig fremover. Allerede 12 minutter ut i omgangen ledet vi med ti mål, 22-12. Norge hadde scoret åtte, mens Sverige hadde satt inn tre.
22-12, ble til 27-15, og etter 22 min var ledelsen doblet -  30-15. Svenskene slet i forsvar, og i angrep... 
Sluttresultatet ble 32-18, en god gjennomført kamp av jentene. Sverige hadde mange skader, så det er en av årsakene til at kampen gikk som den gikk. Allikevel så er det godt gjort å holde nivået i en hel kamp, selvom svenskene er svekket.

Stjernebørs:
*** Katirne Lunde Haraldsen
** Heidi, Marit, Stine
* Linn

Jeg syntes det var mange som bidro, og ville vinne. Katrine Lunde Haraldsen ble banens beste, det var egentlig ingen tvil om det. Hun fikk 38 skudd i mot seg, og hun reddet 24 av dem. Kari kom innpå litt hun også, reddet 3 og slapp inn 4 mål. Synes keeperne våre har vist seg godt frem, det er viktig. 


I denne kampen var Heidi Løke tilbake, synes hun var litt svak (les: svakere enn vanlig) mot Tyskland og Spania. Mot Sverige ble hun toppscorer med 6 mål, hadde 0 feil og bommet kun 1 gang. Hun fikk noen litt svake innspill, men får tak i ballen uansett. Utrolig morro å se på henne!  Marit Malm Frafjord gjorde en fantastisk jobb i forsvar, i tillegg scoret hun fem mål på ni minutter i starten av andre omgang. Hun gikk av banen uten bom og feil! 
Stine Bredal Oftedal var uredd nok engang, satte inn fem mål. Gleder meg til å følge henne i VM, hun har vist seg godt frem i løpet av helgen. Gøril har ikke vært så god denne helgen, det har blitt mye dårlige vurderinger og mange fei + bom. Hun står godt i forsvaret, og hun hadde noen skudd og gjennombrudd som var gode. 
Karoline står nok engang godt i forsvar. Kari Mette og Camilla fikk lite å jobbe med i angrep igjen, Camilla fikk en sjanse som hun bommet på. KMJ får pluss for at hun sto godt i forsvar. Linka var litt variabel i denne kampen, men kom seg greit ut av det. Synes hun har hatt en god turnering, håper det fortsetter i VM. Linn Sulland fortsetter å skyte, treffer på 4 av 4. Høyre siden vår har vært fantastisk i Møbelringen Cup. Amanda startet bra mot Sverige, men var svak etter hvilen. Karoline Næss fikk også prøve seg i forsvar, og der sto hun godt. Synes det er bra gjort etter å ha sittet på benken i to kampen! 

Dette ble da en liten oppsummering av spillerne i turneringen og i denne kampen. Hva synes du om spillerne i Møbelringen Cup? Godkjent? 
Skal få skrivd opp spillebørsen fra Norge-Sverige i løpet av kvelden :) 

Her kommer noen bilder, har lagt ut fler her <- more pictures here : 

 

 

 

 
 


 

2 kommentarer


Leah
-22.11.2011 kl:20:50


Det hadde en god sistedag i Stavanger! :) Katrine var veldig goood ;)
Larvik (og Norge) - håndball
-22.11.2011 kl:21:03


Leah: Kathrine var rå :D

Skriv en ny kommentar