Larvik - Byåsen 23.11.2011

Larvik fikk besøk av Byåsen andre gang på rad i løpet av ei uke, og LHK var  favoritter etter 30-21 seieren sist onsdag.

HER ER FORRESTEN NYHETEN SOM SKULLE AVSLØRES I PAUSEN: http://www.larvikhk.no/artikkel/143856

Etter 20 minutter sto det 8-5 til Larvik, men i løpet av de siste ti minuttene klarte Byåsen å gå fra  8-5 til 12-15. Det var mye tekniske feil som førte til kontringer til Byåsen og Marta Tomac var i scoringshumør. Larik tok igjen Byåsen etter knappe 5 minutter, da sto det 16-16.  Bortelaget ledet igjen med 2 mål etter en halvspilt andre omgang.  
Det var vel først når Isabel og Kari Mette scoret hvert sitt helt på tampen at Larvik kunne puste lettet ut.  Larvik har ikke tapt en seriekamp siden 2001, og på hjemmebane siden 1999... Den rekorden skal få stå litt til.

Linn Sulland var prikkfri fra straffemerket (8 mål/8 skudd), i tillegg satte hun inn 3 spillemål.. Hun var ikke så god i etablert angrep i dag, men de straffene er viktige! 
Kari Mette hadde ikke en så god kamp, men satte inn tre viktige scoringer (av tre mulige) de siste åtte minuttene. Linka fikk ikke så mye å jobbe med, scoret kun 1 mål. Tine Rustad Kristiansen hadde ingen god dag på jobben!
Synes Karoline var en av de beste i dag, tar ansvar i angrep og i forsvar. Hun har jo egentlig vært en forsvarsspiller de siste sesongene, pga at Gro, Amanda, osv kom til klubben. I tillegg fikk hun ''sparken'' fra landslaget, men hun jobbet hardt for å beholde plasse sin der. Denne sesongen har hun tatt over Gro sin rolle som playmaker, og det har hun klart veldig bra. Karo har vært viktig for Larvik, og hun fortjener skryt for jobben sin. Morro å se at hun scorer så mye mål også. Hun var den som scoret flest spillermål i kveld, siden Sulland tok 8 straffer. 
Cecilie Leganger hadde noen avgjørende redninger, men jeg kunne gjerne sett at Rantala hadde kommet inn i målet i en periode. 

Av Byåsen sine spillere er det verdt å nevne June Andenæs, Marta Tomac og Camilla Herrem. Alle var i scoringsform, June og Camilla sto godt i forsvaret. Ida Alstad kom inn litt på slutten og satte inn et fint mål. 

Kampfakta (Larvik - Byåsen): 
Pause: 12-15
Slutt: 27-24
Utvisninger: Larvik - 1 x 2 min, Byåsen 2x 2 min + rødt kort på Nøstvold, se situasjonen her
Banens beste,  min mening: Karoline Dyhre Breivang og Camilla Herrem/ Marta Tomac
 
Spillerstall Larvik: 
Linn Jørum Sulland, 11 mål, 17 skudd
Karoline Dyhre Breivang, 5 mål, 7 skudd
Kari Mette Johansen 4 mål, 7 skudd
Isabel Blanco 2 mål, 3 skudd 
Tine Rustad Kristiansen 2 mål, 8 skudd
Linn-Kristin R.Koren 1 mål, 1 skudd 
Tonje Larsen 1 mål, 1 skudd
Tine Stange  1 mål, 2 skudd 
Amanda Kurtovic 0 mål, 1 skudd
Pernille Wibe - spilte lite.. 
Thea Mørk - spilte lite.. 
Cecilie Leganger
Lene Rantala - ikke på banen
Sara Breistøl - ikke på banen

Landslagsspillerne Byåsen: 
Camilla Herrem 5 mål, 5 skudd
Tonje Nøstvold 2 mål, 5 skudd
Ida Alstad 1 mål, 2 skudd
Mari Molid 0 mål, 3 skudd 

Stjernebørs:
***  Ingen
** Linn Sulland, Camilla Herrem, Karoline Dyhre Breivang, Marta Tomac
*  June AndenæsPeder Torp Mathisen :) 


Dette var den siste kampen i kvinnenes serie, det blir en pause frem til januar. Eller Larvik spiller NM finale mot Stabæk 30.desember, men det kommer jeg tilbake til.  
Kommer med en liten oppsummering med toppscorere, osv hittil i sesongen! Skal begynne på det i kveld, men det kommer mulignes i løpet av fredagen. Skal bort i hele morgen så da blir det lite blogging :) 

> Så du kampen? Hva synes du? 

> Hvordan er din stjernebørs? 

5 kommentarer


Leah
-23.11.2011 kl:22:17


Så litt av kampen, var gøy med en Larvik kamp midt på en onsdag :-)

Synes Camilla og Linn gjorde en god jobb i dag for hvert sitt lag! :)
gutenmin
-23.11.2011 kl:22:19


Jeg synes at kampe av kjempe bra så fikk jo Tonje nøstvold RØDT KORT etter en stygg takling av Tine Rustad Kristiansen. Elles synesjeg at Linn jørum sulland var en av de beste på laget så hun vill nok ble banes beste i dag for mindel håper hun blir det skal gjøre et nytt forsøt å holde meg skade fri for Laget mitt har ikke spilt håndnall på nesten 3-4 måneder siden jeg har revet av minsiken å har strekt bakre korsbåndet å revet av aklisecnen
Larvik (og Norge) - håndball
-23.11.2011 kl:22:23


gutenmin: Linn Sulland var god på straffer, men synes ikke hun var så godt i etablert angrep i dag (6 bom).. Men det er ikke bare bare og ta straffer, selv om det ser veldig enkelt ut. De straffemålene var viktige!
Elise
-23.11.2011 kl:22:24


Så ikke kampen, men unner Byåsen å slå Larvik en gang i nærmeste framtid :)Men ikke noen overraskelse at Larvik vant..
Larvik (og Norge) - håndball
-23.11.2011 kl:22:29


Elise N: hehe.. jeg håper Larvik vinner jeg da, men skjønner hva du mener :)

Skriv en ny kommentar