Flyet ble truffet av lynet.

I helgen var noen av spillerne på vei til Molde for å arrangere håndballskole, det gikk ikke så bra... Dette sto på Østlands-Posten: 

Katja Nyberg, Lene Rantala, Isabel Blanco og Tine Stanges deltakelse på en håndballskole i Molde hang i en tynn tråd etter at flyet deres til «Rosenes by» ble truffet av lynet fredag kveld.

Men til tross for at flyet måtte gjøre vendereis til Gardermoen, ønsket ikke de fire LHK-profilene å skuffe de rundt hundre påmeldte ungdommene.

De bestemte seg derfor for å kjøre bil hele natta for å rekke fram i tide, skriver Romsdals Budstikke på sine nettsider.

Dermed ble helga berget for de mange spillerne fra distriktets håndballklubber som hadde gledet seg til å møte noen av verdens beste spillere. Tine Rustad Kristiansen og Thea Mørk skulle også gjerne vært med, men dem var det ikke plass til i bilen.

På håndballskolen i Molde deltok også Gro Hammerseng og tidligere LHK-spiller Birgitte Sættem Jonaas. De reiste med andre fly og ble derfor ikke rammet av uværet som herjet fredag kveld, skriver RB.no.

Gro Hammerseng innrømmer at håndball fortsatt er viktig for henne selv om de daglige treningene bærer preg av at hun har termin i februar.

- Egentlig er dette en snodig opplevelse. Jeg føler at jeg på et vis låner bort kroppen. Formen er bra og jeg håper Larvik ønsker meg tilbake selv om dagens kontrakt går ut til sommeren. Jeg trener hver dag og har lyst å spille håndball igjen, sier Hammerseng til nettstedet.

... 

6 kommentarer


Leah
-28.11.2011 kl:15:06


Det var utrolig snilt av de å ikke skuffe de som var påmeldt, å kjøre hele natta! Det likte jeg! :-)
-28.11.2011 kl:15:09


skal Gro hammerseng trene med dem sellom hun er gravid eller ikke eller hun bare trener der?
Larvik (og Norge) - håndball
-28.11.2011 kl:18:56


Leah: Ja, det var veldig snilt :)
Larvik (og Norge) - håndball
-28.11.2011 kl:20:20


Anonym: Hun var bare med å trente barn i Molde i helgen :)
Karoline
-28.11.2011 kl:21:32


jeg var en av dem som hva med på håndball skolen i helga, og syns de hva kjempe bra at dem faktisk leide seg en bil og kom kjørende hele vegen opp hit:) setter stor pris på de :) og syns dem gjorde en kjempe jobb på håndball skolen, hadde de kjempe bra :)
Larvik (og Norge) - håndball
-28.11.2011 kl:22:06


Karoline: Så bra at du hadde det bra :) Det var veldig snilt av de å kjøre bil oppover, tror mange hadde blitt skuffet hvis de ikke kunne ha kommet!

Skriv en ny kommentar