Månedens spillere NOVEMBER 2011

Nå er vi inne i en ny måned, og jeg har hatt en skikkelig bra dag. Kommer til å skrive et lite innlegg angående det litt senere i kveld (det har noe med håndball å gjøre).  Om bare 1 dager braker det løs i Brasil, VM starter 23.55 på TV2 sport og det er Brasil - Cuba som skal i ilden.
Norge spiller første kamp på lørdag mot Tyskland. Sendingene starter 19.30, da er det '' Håndballjentene på medaljejakt''. De kommer til å gi oss noen tilbakeblikk fra i fjor, osv :) Selve kampen  starter 20.10 på TV 2. 

Månedens spillere ble kåret i går, og det ble faktisk tre stykker denne gangen. Linn-Kristin Rigelhuth Koren fikk 9 stemmer totalt, mens Karoline Dyhre Breivang og Cecilie Leganger fikk 7 stemmer.
Linka har gjorde det veldig bra i Møbelringen Cup og mot Sverige, i tillegg har hun vært stabil for Larvik. Karoline har tatt over playmaker rollen for Gro Hammerseng, og dette har hun klart veldig bra både for Norge og Larvik. Cecilie har stått godt i Larvik buret både mot Byåsen x2 og i Champions Leauge denne høsten :)  Hadde en kanon kamp mot Krim, der hun bl.a reddet 5 straffer!

Resten av stemme ble fordelt slik: Stine Bredal Oftedal (6), Linn Jørum Sulland (4), Sara Breistøl (1), Marit Malm Frafjord (1) og Tine Rustad Kristiansen (1).

> Hva synes du om at disse tre ble månedens spillere? 

Skal lage headere i løpet av kvelden. Får se hvordan jeg gjør det, må ha to av spillerne på en header :) Finner ut av det etterhvert. 

 
8 kommentarer


Sanchu
-01.12.2011 kl:16:43


Yeyyy :D

Det var de 3 jeg synes var best denne Måneden <3 :L
Leah
-01.12.2011 kl:17:24


Haha ble de to som jeg stemte på denne gangen også! :) Linn Kristin <3
Larvik (og Norge) - håndball
-01.12.2011 kl:17:42


Sanchu: Så bra :D
Larvik (og Norge) - håndball
-01.12.2011 kl:17:46


Leah: Kult :D Linka har gjort det bra denne mnd :)
slagelse
-02.12.2011 kl:01:01


Jeg er helt enig i denne kåringen. Og jeg forstår veldig godt at Karo får være på forsiden! Hun fortjener det, etter å ha gjennomført sin beste sesong så langt. Karo har etter min mening aldri vært bedre. Hun har vært stabil på topp.
Larvik (og Norge) - håndball
-02.12.2011 kl:12:36


slagelse: Jeg har ikke fulgt med på Karo så lenge som deg regner jeg med, men jeg er veldig enig. Hun har jo fått mye mer tillit på både landslaget og Larvik, i og med at Gro er borte. Hun jobber og sliter, og gir seg ikke selv om ting går litt i mot. Det er godt å se! Nå gleder jeg meg til VM, tror Karo kommer til å bli en viktig brikke både fremover og bakover!! :)
slagelse
-03.12.2011 kl:03:13


Jeg forstår hva du mener der. Vi har stort sett samme inntrykk av Karo. Selv om hun avgjorde EM finalen i 04, syns jeg nok at hennes prestasjon i hjemmekampen mot Viborg var fantastisk. Hun har det med å kjempe inn avgjørende scoringer som holder hennes lag inne i kampen. Jeg tror ikke jeg har opplevd at Karo har blitt kåret til banens beste noen gang, men hun er veldig stabil og blant de beste i hver kamp med assists, krigersk forsvarspill og fighterinnstilling.
Larvik (og Norge) - håndball
-03.12.2011 kl:16:24


slagelse: Hun ble kåret til banens beste mot Viborg på hjemmebane i år faktisk :) Hun fikk en stol, hehe.

Karo gir seg aldri, og hun gjør som regel all dritt jobben ingen ser. Men nå som de store profilene er borte er det lettere å legge merke til henne. :)

Skriv en ny kommentar