Spiller sin 10. NM finale på rad.

Dette sto på handball.no: 

Sist Larvik tapte en seriekamp, var det mot nettopp Stabæk. Men det var i 1999. Når de to lagene braker sammen til cupfinale fredag, må nok Larvik regne med å være store favoritter i sin 10. cupfinale på rad. Kari Mette Johansen (bildet) er en av tre som har spilt alle 10.

De unge Stabæk-jentene er i sin første finale for seniorer. Men halve laget skal nok først forsøke å skaffe seg norgesmestertittelen i juniorklassen tidligerere på dagen. Da møter de Bækkelaget i den første av de fire finalene som spilles på lille nyttårsaften.

Den nybakte verdensmesteren, Stine Bredal Oftedal er en av jentene som har planer om å spille begge finalene. Og kampen mot Larvik blir en Davids kamp mot Goliat.
- Jo da, jeg er klar over realitetene. Og jeg er klar over at vi har størst muligheter i juniorfinalen. Men vi skal spille seniorfinalen mot Larvik også ? vær sikker, sier Bredal Oftedal.

Stabæk ligger på en tredjeplass i Postenligaen og har gjort en bra sesong hittil. Spillergruppen har en svært lav gjennomsnittsalder ogminst syv av spillerne på laget kan også spille juniorfinalen.

I Larviks tropp stiller både Kari Mette Johansen, Tine Rustad Kristiansen og Lene Rantala i sin tiende strake finale. Faktisk er klubben i sin 16. Cupfinale og tangerer rekorden som Byåsen har hatt alene til nå. 
- Det har blitt en romjulstradisjon med NM-finalen. Det er et viktig mål gjennom sesongen å spille finalen i Spektrum. Det er like moro hver gang og har blitt ett av høydepunktene i sesongen. At det i år blir for 10. gang på rad blir litt spesielt, sier Tine Rustad Kristiansen.

 

Kampen sendes på TV2 klokken 14.30 :) 

2 kommentarer


Leah
-29.12.2011 kl:22:37


JEg tror nok at Larvik vinner dette! Hva tid kom egentlig Tine RK til Larvik?? :-)
Larvik (og Norge) - håndball
-29.12.2011 kl:23:15


Leah: Hun kom i 2002 :) Jeg tror og håper Larvik vinner i morgen!

Skriv en ny kommentar