Bilder og sånt kommer....

I morgen eller på søndagen. Driver å fikser dem nå, så det kan hende jeg rekker det i morgen før jeg skal bort. Ellers får dere vente helt til 2012 (haha). I dag ble det veldig mange fine bilder (må skryte litt), jeg fikk nemlig ny linse av pappa til jul. I dag kunne jeg zoome og få fine bilder (ihvertfall finere enn de tidligere bildene) selvom jentene var på andre siden av banen. 

Ellers kan jeg ikke si at kampene var så spennende, men sånn får det være. Vi hadde det utrolig morsomt under herre kampen, skal fortelle om det når jeg legger inn bildene :-D 

Til slutt må jeg si at jeg  blir litt irritert på Larvik, eller trenerne. Hvorfor får ikke Lene Rantala spille når de leder stort, veldig stort ? Synes det er utrolig dårlig gjort at hun blir sittende på benken når hun egentlig skal spille sin 10. finale på rad. Det kan selvfølglig være en grunn til det, men dette er hva jeg mener. For all del Leganger leverte en kanon kamp i dag, men jeg synes allikevel Lene kunne fått spilt 2.omgangen.  

Et par smakebiter: 


Sanna Solberg, Krisin Saugstad, Nora Mørk, ?, Gro Hammerseng og Anja. (De satt på andre siden av bana) 

Timeout

> Så du på kampen? 
> Synes du det er dårlig at Rantala ikke får spille? 12 kommentarer


Leah
-30.12.2011 kl:23:37


Ja jeg så kampen det er bare til å gratulere Larvik! :-) Hvorfor spillet ikke Sanna?
Larvik (og Norge) - håndball
-30.12.2011 kl:23:55


Leah: Sanna er skadet :/
slagelse
-31.12.2011 kl:02:35


Jeg syns godt at Lene Rantala kunne fått spille 2. omgang. Seieren var aldri i fare. Jeg syns begge målvaktene skal få spille i hjemlig serie og cup. Det hadde gagnet laget, slik at Rantala kunne holdt kroppen i kampform hvis det skulle skje noe med Leganger. Rantala har vært lojal mot Larvik i snart 15 år, og blør for klubben. Synd at hun ikke fikk spille i cupfinalen.

Jeg vil at Leganger skal spille samtlige 60 minutter i hver kamp i Champions League. Rantala fikk sjansen fra start mot Viborg borte og Podravka hjemme, og jeg ble ikke tilfredstilt. Det Rantala viste da var svakt, og kan koste Larvik dyrt hvis hun viser det svake nivået i en senere Champions League kamp. Det Leganger har vist i Champions League har imponert meg, og hun er den som sørget for at Larvik er i mellomrunden.
Larvik (og Norge) - håndball
-31.12.2011 kl:02:42


slagelse: Er enig i at Cecilie har vært fantastisk i Champions Leauge (bortsett fra i bortekampen mot Viborg, men da kan man skylde litt på forsvaret også). Er enig i at Cecilie skal stå i CL så lenge hun spiller så bra som hun har gjort :)

Men det er bare tragisk at Lene blir sittende på benken i 60 min i en Cup finale, i tillegg er det hennes 10.finale på rad... Synes det blir for dumt og trist. Lene har ofret alt for Larvik og som du sier: Vært i klubben i nesten 15 år. Jeg synes synd på Lene rett og slett, men det kan selvfølgelig være en grunn til at hun sitter på benken (jeg vet ikke).
Maria<3<3
-31.12.2011 kl:10:53


Jeg heide på Larvik og de vant det var kjempe bra

Men hvorfor fikk ikke Ranntala spille ????
Silje:)
-31.12.2011 kl:11:47


Ja, jeg så kampen i går. Var morsomt å se hvor gode dem var, særlig Larvik. Men er enig at Cecilie Leganger bør stod i de jevne kampene hvor hun er god. Men når det blir så store tall som i går synes jeg at Lene Rantala burde fått stått litt, Larvik hadde jo seieren trygd nede i lomma:)
Gutenmin<3
-31.12.2011 kl:13:18


Jeg så kampen i går, og det ble nesten aldri spennene siden Larvik hadde kontroll hele kampen, men synes Lene kunne stått andre omgang, og det var bra at Thea mørk fikk 2 mål i denne kampen, og hvor fikk ikke kari mette johansen spille så mye i denne kampen.
Larvik (og Norge) - håndball
-31.12.2011 kl:13:30


Maria: Jeg aner ikke hvorfor hun ikke fikk spille :s Dessverre!
Larvik (og Norge) - håndball
-31.12.2011 kl:13:31


Silje: Er enig med deg i det ja :)
Larvik (og Norge) - håndball
-31.12.2011 kl:13:32


Gutenmin: Thea M scorte vel 3 mål faktisk (hvis jeg ikke husker helt feil) :P Kari Mette spilte i ca et kvarter, hun har jo spilt masse i VM også... Når både Sara og Thea har vært hjemme så var det vel egentlig greit at de fikk spille i går :)
Elise
-05.01.2012 kl:11:38


Så ikke innlegget før nå og fikk ikke sett kampen, men Lene burde fått spilt mer som du sier : )

Og hun på det øverste bildet ved siden av Sanna er Kristin Saugstad, hun spiller i Storhamar nå, men har spilt i Stabæk : )
Larvik (og Norge) - håndball
-05.01.2012 kl:16:28


Elise N:

Ja, Lene burde fått spilt mye mer :)

Fikk egentlig vite at det var Kristin på face, men glemte å endre det ;p Hehe, men takk for infoen uansett :)

Skriv en ny kommentar