Månedens spiller DESEMBER 2011

Da har jeg sett over alle stemmene. Jeg sa egentlig at dere skulle stemme på den (= en spiller) spilleren som spilte beste under VM, men flere stemte på to/tre. Det går greit det altså, men prøv å stem på så mange som jeg sier neste gang :) For ellers må jeg nesten bare telle med den første spilleren dere skriver i kommentaren. Dette var ikke ment for å være ''slem'' altså, jeg bare sier i fra :) 

Nå valgte jeg å telle med alle, og det var et navn som sto i de aller fleste kommentarene: KATRINE LUNDE HARALDSEN. Hun fikk 13 stemmer totalt! 
Ellers var det Camilla (6), Heidi (5), Karo (4), Kristine (2)  og Amanda (2) som fikk resten av stemmen :)

Skal få fikset ny header i kveld eller i morgen. Det var en fortjent vinner spør du meg, Katrine var utrolig god og viktig i VM! 
6 kommentarer


Leah
-01.01.2012 kl:19:35


Det var riktig at Kathrine vant, synes jeg og! :-)
slagelse
-01.01.2012 kl:23:54


Katrine var en verdig vinner.
slagelse
-02.01.2012 kl:00:41


Selv om jeg syns at Katrine var en verdig vinner, syns jeg desember avstemingen var vanskelig.

Syns Karoline Breivang var fantastisk igjen, slik hun har vært i hele høst. For all del, som sagt Katrine var en verdig vinner. Det er jo slik at hvis man ikke har god keeper, vinner man ikke store turneringer eller toppkamper. Keeperne er jo de viktigste spillerne. Jeg er bare mer imponert over Breivang nå, for det hun har prestert i Gros fravær er bare helt sykt imponerende. Hun har ikke hatt en eneste dårlig kamp, er den som har sørget for Sullands scoringer, tettet igjen forsvaret og vært sosial utenfor banen. Hennes fighterinnstinkt er fantastisk! Skikkelig gladjente også. I VM var hun vel så god som Gro...... Tydelig at hun ville ha VM gullet. Mitt Karo øyeblikk var nok mot Montenegro, da hun tok opp kampen med Bojana Popovic i sluttminuttene og vant duellen. Aldri i verden om jeg trodde at Karo skulle vinne den duellen, men det gjorde hun altså.

Når vi snakker om Katrine, så mener jeg at hun aldri har vært bedre enn det hun er nå. Jeg syns at hun har blitt markant bedre enn på kantskuddene itillegg til at hun spiller seg opp etter at hun noen ganger starter svakt. Hun har også avgjort kamper i VM, f.eks mot Montenegro og Spania. Selv om hun har blitt bedre på kantskudd, så er det fortsatt svakheten hennes og straffekast. Hun reddet tre straffer i VM, og det er svakt. Men den ene straffen hun tok var viktig, og det teller opp. Hun hadde ikke en eneste svak kamp i VM, og jeg mener at dette er hennes beste mesterskap så langt i karrieren hennes.
Larvik (og Norge) - håndball
-02.01.2012 kl:00:49


slagelse: Jeg er veldig enig med deg, igjen. Karo var fantastisk i VM, og har også vært utrolig god i hele høst. Karoline er en fighter, men de fleste har vel lagt mer merke til det nå enn tidligere. Men så har hun jo fått en helt annen rolle etter at Gro ble gravid. Jeg er glad for at Karo brukte den sjansen hun har fått på en god måte, jeg gleder meg til å se henne i CL fra februar og utover :)

Jeg ser også at Katrine har blitt bedre på kantskudd, og det er jo bra :) Katrine er en fantastisk keeper, og som du sier så har hun den evnen til å spille seg opp i løpet av kampene. Straffeuttellingen var svak, men hun hadde masse andre redninger. Straffer er jo egentlig 100 % sjanser som keeperne egentlig ikke skal ta ;p Katrine har hatt veldig mange gode mesterskap (har sett alle kampene fra OL og oppover), men jeg er enig at dette er hennes beste. Katrine er en viktig spiller for Norge, helt klart :)
Sanchu
-02.01.2012 kl:15:11


Enig med slagelse & deg !

Synes det er dumt at folk ikke har sett Karo før nå!! Kommentatorene har liksom aldri nevnt Karo som noe wow før nå ! Men bedre sent enn aldri =)
Larvik (og Norge) - håndball
-02.01.2012 kl:16:12


Sanchu: Ja det er bedre sent enn aldri :) hehe!

Skriv en ny kommentar