Nå blir hun Viborg kaptein

 Dette skrev topphandball.no i dag: 


Nybakt verdensmester og lagkaptein for Norge, Marit Malm Frafjord, får kapteinsbindet også i Viborg.

Frafjord har etablert seg som en av de mest sentrale spillerne i Viborg-troppen, og valget av henne som kaptein var helt opplagt sier sjefstrener Martin Albertsen til sporten.dk.

- Marit har alle agenskaper som skal til for å være en god kaptein, og går foran som et godt forbilde på alle måter, sier Albertsen.

Sjefstreneren ser også på Frafjord som en viktig sparringspartner for han selv.

- Dette er selvsagt en stor oppgave som jeg er meget glad for å få, sier Marit Malm Frafjord til sporten.dk. Hun lover å gjøre sitt beste for å lede Viborg til flere triumfer.

Utrolig morro for Marit, jeg synes hun fortjener det :) Før hun dro til Viborg var hun kaptein for Byåsen, i tillegg var hun det for Norge under VM. Dette er derfor  ikke en ukjent oppgave for Marit! Jeg synes hun var en fantastisk kaptein for Norge, og  hun sto frem hele veien. 

Blir Viborg-kaptein
Foto: VHK.NO! 

 

> Hva synes du? 

 

6 kommentarer


Leah
-05.01.2012 kl:21:19


Jeg tror hun kommer til å bli en god kaptein for Viborg! Jeg synes i hvertfall at hun var en god kaptein under VM, så det blir nok bare gøy for Marit dette! :-)
slagelse
-05.01.2012 kl:23:41


På en måte er jeg overasket over dette. Rikke Skov har vært Viborgs kaptein i mange sesonger nå, og vært kulturbæreren i klubben. Samtidig må jeg si meg imponert, for da har Frafjord virkelig gjort inntrykk på Viborg. Dette er klart en fordel for Norge også, for kapteiner må som regel presse seg selv ekstra. Frafjord blir kanskje mer treffsikker i avslutningene sine også, og det er noe hun må jobbe med uansett. Veldig bra, Frafjord!
Larvik (og Norge) - håndball
-05.01.2012 kl:23:44


Leah: Jeg tror det samme som deg :)
Larvik (og Norge) - håndball
-05.01.2012 kl:23:46


slagelse: Marit har tydeligvis gjort det veldig bra i det siste, så det er morro at hun har blitt kaptein. Jeg vet ikke så mye om Rikke Skov, så der skal ikke jeg si noe!

Jeg synes Marit har blitt litt mer treffsikker, men er enig i at hun må jobbe mer med det. Synes hun gjorde det bra i gruppespillet under VM, men hun slet litt etter det! Gleder meg til å se Marit fremover, og jeg håper hun er kaptein under OL også :)
Sanchu
-06.01.2012 kl:14:01


Flott at Marit er kaptein for Viborg :D
Larvik (og Norge) - håndball
-06.01.2012 kl:20:06


Sanchu: MM :)

Skriv en ny kommentar