NRK 19.55

I dag er det klart for Idrettsgallaen på Hamar. Jeg hadde skikkelig lyst til å dra dit, men fikk ikke med meg mamma dessverre. Så da får jeg se det på TV, på NRK klokken 19.55.

Håndballjentene er nominert til årets lag og årets navn, Karoline Dyhre Breivang er nominert til årets lagspiller og Thorir til årets trener. Mens Larvik Håndballklubb kjemper mot Håndballjentene om å bli årets lag. 

Personlig håper jeg Larvik HK vinner ''Årets lag'' prisen. De er det første norske laget, i uansett idrettsgren, som har vunnet Champions Leauge. Det er en veldig stor prestasjon, også fordi det skjedde mye utenfor banen samtidig.


 Håndballjentene har vunnet VM før, men selvfølgelig så var det stort siden de klarte det uten de ''store'' profilene. Det var ikke mange som trodde på gull før mesterskapet! Jeg håper Larvik får prisen, men det er ikke ufortjent om kvinnelandslaget får den. Selvfølgelig håper jeg Karo blir årets lagspiller, siden hun har hatt en fantastisk sesong for Larvik og landslaget. I tillegg mener jeg at hun var helt avgjørende for at landslaget vant VM, hun hadde sitt beste mesterskap i år. 
Det Thorir har gjort som trener er også fantastisk. Han gikk på en smell mot Tyskland, og lagledelsen var ikke den beste i den kampen. Men jeg synes han kom seg utover mesterskapet, og han skal ha all ære for det. Jeg synes han er en fantastisk trener for landslaget.  


Thorir gikk på en smell i starten av VM, men ledet til slutt jentene til VM gull for første gang på 12 år. 

Du kan lese hva Tor Odvar Moen sier om nominasjonene her og du kan lese hvem som er nominert her


Det vil si at disse jentene kan få med seg to priser fra Idrettsgallen (Årets navn og årets lag). Karo kan få tre siden hun også er nominert til årets lagspiller. 

> Håper du Larvik, landslaget, Thorir og Karo stikker av med noen priser i dag? 

Stikkord:

6 kommentarer


Leah
-07.01.2012 kl:19:14


Et det i kveld ja? Var ikke så sikker på det! ;/

Selvføleglig håper jeg at de stikker av med noen priser :))
Larvik (og Norge) - håndball
-07.01.2012 kl:19:26


Leah: Det er i kveld ja :)
Elise
-07.01.2012 kl:19:34


Håper de får med seg noen priser ja :) Selv om jeg er ei jente med stort håndballhjerte er det liten tvil om at Alexander Dale Oen fortjener prisen for årets navn med en fantastisk prestasjon han gjorde under svømme-VM og tok gull der kun få dager etter 22.juli. Håndballjentene fortjener noe de og, men akkurat den prisen mener jeg han fortjener mer enn alle andre :) Og dette med et kjempedigert håndballhjerte!
Larvik (og Norge) - håndball
-07.01.2012 kl:19:52


Elise N:Er egentlig litt enig med deg der ja. Det er stort, også med tanke på at det var like etter 22.juli. Så det er ikke ufortjent hvis han vinner :)
slagelse
-07.01.2012 kl:22:30


Nå har jeg ikke sett på idrettsgallaen denne gangen. Men jeg håper Larvik blir årets lag og at Karo blir årets lagspiller. Ser vi er enig der, Larvik og Norge.
Larvik (og Norge) - håndball
-07.01.2012 kl:22:43


slagelse: Håndballjentene ble årets lag og Karo ble årets lagspiller :) Fortjent, selv om jeg heiet på Larvik!

Skriv en ny kommentar