Det er så fortjent!!

Karoline Dyhre Breivang ble årets lagspiller, og det er noe jeg synes er veldig veldig fortjent. Dette sto på NRK.no

For Karoline Dyhre Breivang er nok kveldens pris en ekstra stor seier. Hun vant foran Patrick Thoresen og Mohammed «Moa» Abdellaoue i kategorien «Årets lagspiller».

Det skjer bare et drøyt halvår etter at Larvik-spilleren mottok et oppsigelsesbrev fra landslaget.

Dyhre Breivang tok beskjeden på alvor og reagerte med å forandre treningsopplegget sitt.

Resultatet ble at hun likevel fikk være med til VM i Brasil i desember, hvor hun i tillegg gjorde sitt beste mesterskap noensinne. I flere kamper ble hun kåret til banens beste.

Norge gikk seirende ut av turneringen og tok dermed sitt første VM-gull på 12 år.

I tillegg var Dyrhe Breivang med på å vinne Mesterligaen med Larvik i fjor vinter, som det første norske laget til å gå til topps i den prestisjetunge turneringen.

Siden debuten i 2000 har 31-åringen spilt over 200 kamper for Norge, og har vært med på seks av Norges gull. Fire i EM, ett i OL og ett i VM.

Hun har med andre ord vunnet alle de gjeveste turneringene og mesterskapene man kan vinne som håndballspiller, og to av dem i år.

Dyhre Breivang mottok også prisen for årets lag på vegne av kvinnelandslaget i håndball. Tilstede i tillegg trener Thorir Hergerisson, Ida Alstad, Camilla Herrem og Tonje Nøstvold. 
Det eneste jeg er litt uenig i er vinneren av årets lag. Jeg synes selvfølgelig håndballjentene fortjener prisen, MEN jeg mener at Larvik Håndballklubb hadde fortjent den litt mer. Allikevel er jeg glad for at et av håndball lagene vant den kategorien :) 

Se resten av vinnerne her: http://www.nrk.no/sport/idrettsgalla/1.7944855

6 kommentarer


Mari ♥
-07.01.2012 kl:22:35


Mhm <3 :D Kjempefin blogg <3
Larvik (og Norge) - håndball
-07.01.2012 kl:22:54


Mari: Takk :)
Leah
-08.01.2012 kl:00:15


Helt enig at Karoline fortjente den prisen :) Hadde vært gøy om Larvik vant, men uansett vant jo mange av larvikspillerene uansett i og med at de spiller på landslaget også! :-)
Larvik (og Norge) - håndball
-08.01.2012 kl:11:57


Leah: Det er sant :) hehe
slagelse
-08.01.2012 kl:15:37


Vi er helt enig her, Larvik (og Norge). Larvik hadde fortjent prisen mer enn landslaget. Det var uansett ikke helt ufortjent at landslaget fikk prisen. Men Larviks prestasjon er sterkere enn landslaget denne gangen.
Larvik (og Norge) - håndball
-08.01.2012 kl:21:59


slagelse: Ja, jeg mener også at Larvik sin prestasjon var ''bedre''. :) hehe

Skriv en ny kommentar