1 år har gått allerede....

Litt rart å tenke på, men i dag er bloggen faktisk 1 år gammel.  

 

Det har vært veldig morsomt å blogge, siden det har vært mange koselig kommentarer og tilbakemeldinger. Jeg vil bare takke alle som har lest bloggen og lagt igjen kommentarer. Det er dere som gjør at jeg vil fortsette å blogge :)

 

Jeg fikk mest håndballdilla under EM 2010, og etter det har jeg vært på masse kamper. Champions Leauge finalen er kanskje den mest spennende og morsomme opplevelsen, men jeg skal også nevne Stavanger turen i november (Trykk her for å lese mer). Det var utrolig kult å bo på samme hotell som jentene! 
Det var også stort å ta i mot VM vinnerne på Gardermoen i desember, etter at de hadde spilt et fantastisk VM. 
Ellers har jeg vært på to NM finaler (i 2010 - min første håndballkamp og i 2011) og flere andre kamper i CL og Postligaen. Det som har vært morro er å dele alle opplevelsene med dere :) Arena Larvik har vel nesten blitt mitt andre hjem i høst, haha. 


Nå håper jeg bare at den harddisken blir fikset så jeg får tilbake bildene mine, så blir dette veldig bra!!! 

 

Foto: Henning Rugsveen
Her er et bilde fra kampen i går, Linka jubler. Bilde er fra h-a.no. 


Ha en fin kveld, og tusen takk for at dere leser bloggen :) 

6 kommentarer


slagelse
-10.01.2012 kl:01:02


Ja, tiden går fort. Tusen takk for at du blogger! Jeg er håndballentuasiast selv, og dette er en av sidene jeg pleier å sjekke for nyheter, referater og bilder. Du er en dyktig blogger med: HÅNDBALLDILLA! Jeg håper du fortsetter med bloggen fremover. Jeg tror jeg kan snakke for mange av leserne her når jeg sier det. Igjen tusen takk for denne bloggen!
Larvik (og Norge) - håndball
-10.01.2012 kl:08:06


slagelse: Tusen takk for fine ord :) Jeg setter stor pris på det! Du er vel en av de som har vært mest aktiv her, og jeg vil takke deg for alle kommentarene dine dette året! Du har mange gode meninger, og vi er jo som regel enig i det meste.

Jeg skal selvfølgelig fortsette! Hehe :)
Leah
-10.01.2012 kl:14:34


Et år allerede? Vell gratulerer da! :) Jeg elsker bloggen din, den er en av de få som jeg leser dagligt! Som slagelse sier: tusen takk for at du blogger :-)Det er alltid like gøy å lese og se bilder når du har vært på kamp :-)

Håper du fortsetter med å blogge i lang tid! :-)
Sanchu
-10.01.2012 kl:16:58


Tida flyr når man har det gøy :L

Jeg er ganske enig med slagelse, dette er faktisk en side jeg ikke kan leve uten ! Hadde ikke vist om så mange kamper som går på tv uten denne bloggen. Spiller jo håndball selv og med denne bloggen har det vært veldig mye enklere for meg å få tak i info om håndball og faktisk lære noe om hvordan de spiller når du legger ut videoer.

Forsett å blogge :D
Larvik (og Norge) - håndball
-10.01.2012 kl:18:29


Leah: Takk for fine ord :) Jeg skal selvfølgelig fortsette, hehe :)
Larvik (og Norge) - håndball
-10.01.2012 kl:18:30


Sanchu: Ja, tiden flyr :)

Så hyggelig å høre, tusen takk :) Skal selvfølgelig fortsette!

Skriv en ny kommentar