Disse blir, og disse kan dra...

Som dere vet så blir ikke Amanda med Larvik videre, og dra til en annen klubb. Vi vet ikke helt hvor enda, men regner med at det blir klart om ikke så lenge. Tenkte jeg skulle gi dere en liten oversikt over når kontraktene til spillerne går ut. 

Tonje Larsen:

Kontrakten går ut 1.juni 2013, så hun blir med neste sesong også.  Hun er 38 år når kontrakten går ut, så det kan hende hun gir seg da. MEN: man vet jo aldri med dronninga!  

 
Mie Sophie Sando: 
 
Kontrakten går ut 1.juni 2014. Enten så går hun til en ny klubb pga lite spilletid, eller så blir hun værende. Tror hun kan ha gått av å lære av Pernille og Isabel i noen år til, Mie er jo bare 18 år. 

 

Sara Breistøl: 
 
Kontrakten går ut 1.juni 2013. Tror hun fornyer kontrakten og blir i Larvik i et par år til. Hun har vært en del skadet, og jeg tror hun trives best i Larvik. 

Isabel Blanco: 

Kontrakten går ut 1.juni 2013. Jeg tror hun enten avslutter karrieren i Larvik (kanskje tar et par år til) eller så kan hun gå til Tertnes? Isa er jo fra Bergen, så det er ikke så overraskende hvis hun gjør det. 

Tine Rustad Kristiansen: 

Kontrakten går ut 1.juni 2012 - Kan forlate klubben denne sesongen, men jeg tviler på det. Hun har vært i klubben siden 2002, og er (snart) 32 år. 

Kari Mette Johansen: 

Kontrakten går ut 1.juni 2014. Kommer fra Fredrikstad, men har uttalt at hun regner med å avslutte karrieren i Larvik. Hun har nylig kjøpt seg tomt i Sandefjord (leste det i Fredrikstad blad). Kan hende hun tar et par år til, ellers så tror jeg kanskje hun avslutter karrieren etter at denne kontrakten går ut. 

 

Karoline Dyhre Breivang: 

Kontrakten går ut 1.juni 2013. Spilte for Stabæk før hun kom til Larvik i 2005, kan hende hun avslutter karrieren der? 

Nora Mørk: 
Kontrakten går ut 1.juni 2014. Nora har vært skadet denne sesongen, men hun er vel snart tilbake. Tror hun kommer til å få kontraktstilbud fra flere utlandskeklubber etterhvert, og at hun forsvinner i 2014. Men det kan jo hende hun blir i Larvik noen år til, hun er bare 21 år. Hvem vet? 

Gro Hammerseng: 
Kontrakten går ut 1.juni 2014. Skrev nylig under en ny kontrakt med Larvik! Har uttalt at hun må se hvordan det går ann å være mor og håndballsspiller. Tror kanskje hun gir seg når kontrakten går ut, eller avslutter karrieren i Gjøvik. 

Linn-Kristin Riegelhuth Koren: 

Kontrakten går ut 1.juni 2013. Jeg tror at hun skriver under en ny kontrakt med Larvik neste år, men alt kan jo skje.  

 

Katja Nyberg: 
Kontrakten går ut 1.juni.2012. Har vært mye skadeplaget, og er enda ikke skadefri. Larvik har nylig hentet inn Anja Edin (kjæresten til x-en). Tror kanskje Katjas håndballkarriere er over, men jeg håper hun vil prøve litt til. Men da må det kanskje bli i en annen klubb? 

Linn Jørum Sulland: 

Kontrakten går ut 1.juni.2012. Har sagt at hun trives i Larvik, men at hun ikke vet hva hun gjør neste sesong. Linn og kjæresten flyttet inn inn i en tomannsbolig  i fjor (leste i se og hør), men sier at de kanskje kan flytte på seg igjen.  

Lene Rantala: 

Kontrakten går ut 1.juni.2014. Evig unge Rantala gir seg aldri, eller gjør hun det etter kontraktslutt? Fyller 46 år når kontrakten går ut, men man vet aldri med Lene. Hun har gitt alt for klubben siden 1997, og har i tillegg spilt 230 kamper for det danske landslaget. Har også vunnet alt som kan vinnes med landslag og klubblag. 

Tine Stange:  
 
Kontrakten går ut 1.juni.2012. Tine er 26 år, og kan kanskje forsvinne etter sesongen? Det kunne jo vært lurt for utviklingene hennes, men jeg klager ikke hvis hun skriver under en ny kontrakt med Larvik. I de siste kampene har hun vært veldig god!! 

Olga Medvedeva: 

Kontrakten går ut 1.juni.2013. Hun har vel aldri fått sitt store gjennombrudd i Larvik drakta pga skader. I forrige sesong ble det lite spilletid når Gro kom til klubben! Olga blir snart mamma, så det kan jo hende karrieren er ferdig?  

Thea Mørk: 

Kontrakten går ut 1.juni 2014. Konkurrere mot Sara Breistøl og landslagsspiller Kari Mette på venstekant. Skal spille i klubben i to sesonger til og hun kan lære mye på den tiden. Hun ligger litt etter sin søster Nora pga skader, men jeg tror denne jenta kan nå langt. 

Pernille Wibe: 

Kontrakten går ut 1.juni 2013. Jeg tror hun kommer til å fornye kontrakten sin etter at den går ut. 

Amanda Kurtovic: 

Kontrakten går ut 1.juni 2012. Har allerede sagt at hun gir seg i klubben for nå. 

Cecilie Leganger: 

Kontrakten går ut 1.juni 2013. Jeg tror karrieren er over når kontrakten går ut, det virker sånn etter det hun har sagt i avisene. Hun var vel usikker på om hun kom til å fortsette etter jul. 

Dette er hva jeg TROR skjer, jeg vet ikke liksom. Hvem tror du gir seg, hvem tror du gir seg og hvem tror du bytter klubb? 

Stikkord:

4 kommentarer


Leah
-14.01.2012 kl:19:02


Jeg håper du har rett med Linka og Kari Mette (at begge de fortsetter i Larvik) :-)
Larvik (og Norge) - håndball
-14.01.2012 kl:22:25


Leah: Det håper jeg også :D
slagelse
-18.01.2012 kl:02:38


Det eneste jeg tør å si sikkert, er at jeg tror at Cecilie gir seg i 2013. Vi får se, alt kan skje, men jeg tror Cecilie gir seg da.
Larvik (og Norge) - håndball
-18.01.2012 kl:17:37


slagelse: Det tror dessverre jeg også!

Skriv en ny kommentar