Legger trolig opp ved sesongslutt

Jeg skrev tidligere et innlegg der jeg sa hvem spillere jeg trodde kom til å bytte klubb/ legge opp/ eller fortsette i Larvik etter at kontraktene deres var ferdige. Les det her

Dette skrev jeg om  Katja Nyberg: 

Kontrakten går ut 1.juni.2012. Har vært mye skadeplaget, og er enda ikke skadefri. Larvik har nylig hentet inn Anja Edin (kjæresten til x-en). Tror kanskje Katjas håndballkarriere er over, men jeg håper hun vil prøve litt til. Men da må det kanskje bli i en annen klubb?   

Jeg var vel sånn halvveis sikker på at Katja kom til å gi seg, og det er vel nesten avklart nå. Du kan lese hva Katja sier her:  http://www.op.no/larvikhk/article5886331.ece  

Det ser mørkt ut, skal skulderen bli bra må det et mirakel til.
Jeg må prestere for å få ny kontrakt, og det får jeg ikke fra restiueringsrommet. Nå kan jeg ikke dra til med mer enn et par skudd før jeg er ute i x-antall uke. 

Det er selvfølgelig veldig trist at hun må gi seg pga skade (synes synd på alle som må gi seg på den måten), men sånn er det dessverre. Jeg håper hun ihvertfall blir i Larvik Håndballklubb og bidrar med noe annet, og det sa hun at kom til å gjøre muligens også. 


Katja har hatt en del nedturer på håndballbanen (her fra Em 2006, hun ble skadet i første kampen).....

 


Men, hun har også hatt noen gode opplevelser. 
 

4 kommentarer


Ida J
-18.01.2012 kl:23:48


Huff.. Er forferdelig trist at Katja kanskje skal legge opp.. håper bare hun fortsetter å jobbe i Larvik Håndballklubb med noen annet.. Hadde hvert morro :)
Leah
-19.01.2012 kl:16:27


Uff ja det er synd på alle de som må legge opp på denne måten! :(
Larvik (og Norge) - håndball
-20.01.2012 kl:21:53


Ida J: Enig, det er kjipt :/
Larvik (og Norge) - håndball
-20.01.2012 kl:21:56


Leah: Ja :/

Skriv en ny kommentar