Håndballgutta er ute av EM 2012!

Nå er det klart at Norge er ute av EM etter seier (28-27) mot Slovenia , tap mot Island (34-32) og Kroatia (26-20). 

''Norge hadde kniven på strupen for alvor etter at Island og Slovenia hadde møttes i første kamp. Slovenias handlinger i sluttminuttene tok det meste av fokuset i Millennium Arena i kveld - til tross for at de hadde en firemålsledelse som ville gi norsk avansement, vant de kun med to, noe som ble en fordel både for Island og for Slovenia. '' - VGNETT

Det Slovenia gjorde var veldig usportslig (samtidig så er det litt taktisk for dems egen vei videre, for nå går de videre med 2 poeng i mellomspillet.  Hadde de vunnet med fire mål, så hadde Norge gått videre og Slovenia hadde gått videre med 0 poeng. ), MEN Norge kan allikevel takke seg selv. De hadde sjansen til å avgjøre mot Island, etter å ha ledet med tre mål  få minutter før slutt. Greit at de skulle hatt straffe på slutten, men de rotet bort flere sjanser før det! 
Man kan ikke være avhengig av andre lag, man må gjøre ting selv. Jeg så ikke så mye på dagens kamp, men det var ikke alt som funket da heller. I dag gjaldt det som mest, og da er det synd at gutta ikke klarer det. Norge måtte vinne mot Kroatia for å gå videre til mellomrunden, det klarte de ikke og nå er de dessverre ute. Jeg må vel egentlig si at det er en stor fiasko! Heldigvis vant jentene VM gull #sierikkemer! 

Einar Riegelhuth Koren (ektemannen til Linka) har også uttalt at dette kan bli slutten på hans landslagskarriere (ihvertfall for denne gang). Les mer her: http://www.t-a.no/sport/handball/article193965.ece > Hva synes du om at Norge er ute? 

5 kommentarer


Tina Haug Langli
-21.01.2012 kl:00:12


Det er selvfølgelig veldig dumt! Men de var rett og slett ikke gode nok.. Selv om det var usportslig av Slovenia å gjøre det de gjorde så hjelper ikke det.. Vi kan jo ikke basere oss på at andre lag gjør at vi kommer videre, vi må kjempe selv og det vi ga holdt dessverre ikke..
Larvik (og Norge) - håndball
-21.01.2012 kl:00:16


Tina Haug Langli: Veldig enig i det du sier!!
Kristina<3
-21.01.2012 kl:10:22


Selvsagt er det litt dumt og Einar og co er ute av mesterskapet.

Vet du når dem kommer hjem fra serbia Enkelig? Så blir det litt delig at Einar komme hjem til sin kone Linn Kristin riegelhuth koren , tror du Linka komme til å bli glad når ektemannen hennes kommer hjem?
Larvik (og Norge) - håndball
-21.01.2012 kl:13:20


Kristina: Jeg tror de dro hjem allerede i dag tidlig...

Linka ble sikkert glad, hehe :)
slagelse
-22.01.2012 kl:23:18


Jeg syns det er synd. Men jeg er ikke overasket.

Skriv en ny kommentar