Månedens spillere.

Nå har jeg fått telt opp stemmene, og jeg velger å ta den som fikk mest stemmer på facebook og den som fikk flest stemmer her på bloggen. Siden jeg tror det er noen som bare følger facebooksiden og har stemt der, mens noen bare har stemt her. Så da får leserne bestemme en og facebook følgerne stemme på en. (Da blir det kanskje flere som stemmer både her og på facebook, men det får gå). 

Det spilleren som fikk hele 30 stemmer på facebook ble Linn Jørum Sulland. (0 på bloggen). 

Det var Isabel Blanco som fikk flest stemmer her på bloggen, 7 stykker hadde stemt på henne (+ 2 stemmer på facebook).  
Sammenlagtlista: 
1. Linn Jørum Sulland 30 p  - Flest på facebook
2. Heidi Løke 17 p (F: 14 og B: 3) 
3. Camilla Herrem 16 p  (F: 10 B: 6)
4. Amanda Kurtovic 10 p (F:10)
5. Isabel Blanco 9 p - Flest på bloggen. (F2, B:7)
6. Linn-Kristin Riegelhuth Koren 7p (F:1 B:6) 
7. Tine Stange 6 p (F: 1, B: 5)
8. Cecilie Leganger 6 p (F: 6) 
9. Kristine Lunde-Borgersen 5 p (F:2, B3)
10. Kari Mette Johansen 2 p (F1, B:1)
11. Kari Aalvik Grimsbø 1p (F:1)
11. Marit Malm Frafjord 1p (F:1)
11. Ida Alstad 1p (F: 1)
11. Katrine Lunde Haraldsen 1 p (F:1)

F= Facebook og B= Bloggen

Jeg kommer til å gjøre sånn hver måned fremover nå, at det går ann å stemme på begge steder. . Jeg skal få fikset ny header i løpet av helgen :) 

3 kommentarer


Mhgirls <3
-03.02.2012 kl:17:49


Wihiii! Isabel Blanco!!!!!!!! <3<3
slagelse
-04.02.2012 kl:16:01


Du verden. Morsomt. Jeg ser Leganger har fått stemmer denne gangen. Vel, jaja. Overaskende siden hun har spilt èn kamp i januar mot Tertnes. Det blir mer grunnlag for å kanskje stemme på henne nå i februar, hvis hun presterer vel og merke. Syns Leganger gjør det stabilt godt når hun er med. Men jeg syns det var spesielt at hun fikk stemmer i januar. Det holder ikke å være verdens beste, når du ikke er med hele tiden.

Jeg prøver alltid å stemme på den jeg syns gjør det best stabilt sett over tid, i denne sammenhengen er det over den måneden det gjelder. Og jeg proterer ikke på Blanco. Hun har gjort det kanongodt på det seneste, og er en kriger i forsvaret og angrepet. Jeg husker ikke om jeg stemte på henne nå for januar.
Larvik (og Norge) - håndball
-04.02.2012 kl:17:06


slagelse: Leganger gjør det bra når hun er med ja. Det var 6 stykker som stemte på henne på facebook! Tror mange stemmer på den spilleren de liker best, men Sulland og Isa har jo gjort det godt denne måneden. :)

Du stemte på Tine Stange, og hun har også gjort det godt i janaur. Jeg har jo ikke stemmerett her, men jeg prøver å se hvem som har gjort det best over tid. Hadde jeg fått velge hadde det blitt Isa og Tine :)

Skriv en ny kommentar