Det er så kjipt :/

Nå er dommen klar... Tine Stange blir ute i 8-10 måneder. Dette sto på Larvikhk.no: 

MR-undersøkelsen av Tine Stanges skade viser at hun har pådratt seg en skade både på fremre korsbånd, indre sidebånd og ytre menisk i høyre kne.

Behandlingen av disse skadene er allerede i gang, og består først i ca. 6 uker med sidestabiliserende skinne for at sidebåndet tilheles, før operativ rekonstruksjon av fremre korsbånd kan utføres, sannsynligvis i kombinasjon med reparasjon/ fjerning av meniskskaden.

Endelig tidspunkt for og detaljer i den operative behandlingen styres av behandlende ortoped. Etter vellykket fremre korsbåndsrekonstruksjon er det vanlig å regne med en opptreningsperiode på 8-10 måneder før full retur til denne typen idrett, for Tines del betyr dette forhåpentligvis håndballspill rundt nyttår neste sesong. 

Det vil si at OL drømmen til Tine blir knust, dessverre. En annen som også kan miste OL, er Nora Mørk. Du kan lese om hvordan det har vært å være henne de siste månedene her: http://www.op.no/larvikhk/article5916423.ece


Jeg satt faktisk å snakket med venninna mi om dette her istad (om skaden til Tine, osv), og vi kom frem til at det er veldig små marginer. Det kunne ha vært en av de andre på laget som hadde fått den skaden for alt vi vet, det er rett og slett bare uflaks. Jeg synes det er veldig kjipt for både Tine og Nora, spesielt siden jeg så at Tine ble skadet... Hun hylte av smerte, og jeg skjønte med engang at dette gikk veldig dårlig. I tillegg kom hun akkurat fra en skade, og var på vei oppover igjen. Nei, uff. Livet er hardt og brutalt til tider!

Angående ''Månedens spillere'' har jeg lagd headerne, men jeg må bare få satt dem inn på bloggen. Det skjer i løpet av kvelden :) 

2 kommentarer


Leah
-06.02.2012 kl:20:55


Neiiiiii :( Uff dette er så trist! Men kanskje mest for Tine selv som ikke får OL og har nettopp blitt frisk igjen.. Håpa virkelig på at det ikke var så alvorlig :/

Håper hun blir fort frisk igjen da (Så fort som det går på en slik skade)...
Larvik (og Norge) - håndball
-07.02.2012 kl:18:57


Leah: Synes det er skikkelig kjipt selv :/ Ja, vi får håpe det tar 8 måneder istedet for 10...

Skriv en ny kommentar