Toppkamp!


Karo, Amanda og Tonje klarte så vidt å stoppe Heidi Løke i sommer. 

Larvik møter Gyør på bortebane på søndag. De møttes også i sommer og da tapte de 28-23.
Kan de vinne denne gangen? 

Kampen går på TV2 sumo og TV2sport klokken 17.10 på søndag! 

10 kommentarer


slagelse
-17.02.2012 kl:03:08


Larvik imponerte mot Itxaco i den forstand at det faktisk ble uavgjort. Jeg har tro på Larvik, men jeg tror Gyør blir for sterke. De har større bredde. Itillegg har Gyør to gode målvakter, så hvis Lunde Haraldsen ikke lykkes har de en til på samme nivå i Katalin Palinger. Leganger er riktignok verdens beste, men Larvik er ille ute hvis hun ikke presterer. Rantala er ikke helt der oppe lenger. Jeg tror Larvik får kjørt seg i Ungarn. Jeg håper at Larvik vinner, men fornuften sier Gyør. De har hjemmebane og større bredde enn Larvik. Ikke minst har de fyrverkeriet Heidi Løke på streken.
Tina
-17.02.2012 kl:14:58


Gleder meg til kampen!
Larvik (og Norge) - håndball
-17.02.2012 kl:16:52


slagelse: Jeg tror også Gyør blir litt fort sterke denne gangen... men jeg håper på en seier for Larvik. Hvis forsvaret, og kontringene fungere så kan det jo gå. I tillegg er vi litt avhengige av at Linn Sulland treffer målet!

Synes ikke Cecilie var helt på topp mot Itxaco, så håper hun stenger på søndag.

Hadde vært morro med seier mot Karl Erik, Heidi, Katrine og co. :)
Larvik (og Norge) - håndball
-17.02.2012 kl:16:53


Tina: Jeg også :)
slagelse
-17.02.2012 kl:18:45


Jeg er enig i vurderingene dine, at forsvaret, kontra og Leganger må fungere. Leganger fungerte ikke slik hun pleier mot Itxaco. Sulland må også treffe på skuddene. Larvik kan vinne, men jeg tror mest på Gyør denne gangen. Jeg ser mulighetene slik, at det er 60-40 i Gyørs favør.
Larvik (og Norge) - håndball
-17.02.2012 kl:19:03


slagelse: Jeg er nok enig i at Gyør har størst sjans. Gleder meg til kampen, den blir nok VELDIG spennende :)
slagelse
-17.02.2012 kl:21:38


Ja, den blir nok spennende denne kampen. Ballen er rund, og alt kan skje. Jeg får ikke sett kampen direkte, så jeg må nok nøye meg med sumo utpå kvelden en gang. Uten tvil blir dette årets kamper for meg, på søndag og returen i Larvik i mars.

Jeg kan bare ikke fatte at Ungarns landslag flopper som de gjør, også har de dette superlaget Gyør som har prestert i toppen i Champions League de siste seks årene. I 2009 var det en fantastisk Champions League finale mellom Viborg og Gyør som ble avgjort med en hårsbredd. Det var en fantastisk keeperduell mellom Katrine Lunde Haraldsen og Katalin Palinger, som presterte på høyt nivå. Ja, det var sinnsykt spennende. Men jeg gleder meg enormt til denne kampen. Anita Gørbicz er en fantastisk playmaker, og selvfølgelig fyrverkeriet Heidi Løke og målvaktene Lunde Haraldsen og Palinger. Jeg gleder meg helt vilt!
Larvik (og Norge) - håndball
-17.02.2012 kl:21:56


slagelse: Skjønner at du gleder deg, gjør det selv. Det blir en tøff og fantstisk duell. Ja, det er synd med det ungarnske landslaget!

Jeg jobber til 17.00 på søndag, men jeg rekker akkurat kampen :))

Jeg skal til Arena Larvik for å se returoppgjøret, gleder meg sykt. Bestilte billettene for over en måned siden!
Elise
-18.02.2012 kl:12:34


Tror nok Gyør blir for sterke, litt dumt for Larviks del.

Fortsatt ingenting i mot Larvik, de er uten tvil om at de er et godt lag og sånn ellers ute i verden heier jeg på de, men denne gangen heier jeg på Gyør i og med at jeg har medfølelse for Bøhn og Løke. Personlig mener jeg det er latterlig at Larvik sparket Bøhn, han er en fantastisk bra trener og han har så mye mer av æren for at de vant Champions League enn det Tor Oddvar Moen har! Men dette er min personlige mening :)
Larvik (og Norge) - håndball
-18.02.2012 kl:18:42


Elise N: Det er greit å en personlig mening :-) Jeg har egentlig ikke tatt noen side i saken. Synes synd på Karl Erik, men jeg tror ikke Larvik gjorde det uten grunn heller. Men jeg vet veldig lite om det, og da synes JEG at det er vanskelig å si noe om det :)

Jeg er enig i at KEB skal ha en stor del av æren for at Larvik vant CL, det er det ingenting å si på :)

Skriv en ny kommentar