Et spesielt møte

Det blir et spesielt møte for Karl Erik, Ole Gustav og Tor Odvar Moen på søndag. Det er fortsatt en liten isfront mellom trioen, etter at Karl Erik ble sparket som trener. Nå er han trener for både Gyør og det ungarnske landslaget. Les hva han tenker her: 

http://sport.adressa.no/sport/handball/article224685.ece 

Vanskelig bortekamp for Larvik 

Det er knyttet atskillig ekstra spenning til Isabel Blanco (bildet) og Larvik-jentenes kamp mot Gyør i Champions League i Ungarn søndag 19. februar. Larvik jakter uansett poeng for å henge med i toppen av
sin gruppe.

 
 

Gyør
stiller til søndagens oppgjør med full pott etter to kamper, og håper den trenden fortsetter. Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad håper han får se sitt lag heve seg fra oppgjøret mot Itxako i forrige runde (uavgjort) både i forhold til å utnytte kontringsmulighetene bedre, og få flere treff på skuddene fra skytterne. Da kan det bli poeng også i Ungarn.

Gamle kjente
Gyør og Larvik har spilt mot hverandre flere ganger ? senest i Hovedrunden i Champions League i forrige sesong, der lagene vant hver sin kamp. Nå har Heidi Løke skiftet drakt og skal kjempe mot sine tidligere lagvenninner i Larvik, sammen med målvakt Katrine Lunde Haraldsen og ikke minst; den nye Györtreneren Karl Erik Bøhn, som naturlig nok kjenner de fleste Larvik-jentene svært godt?

Kampen i Györ, Ungarn starter kl 1715 søndag, og overføres på TV2 Sport 

(Handball.no) 

Ingen kommentarer


Skriv en ny kommentar