Månedens spillere FEBRUAR

Måneden er snart over, og da er det på tide å begynne å kåre månedens spillere. Champions Leauge starter denne måneden, men det har ikke vært så mange kamper hittil. 


03.02.2012 - Larvik dro nedover til Danmark for å møte Isabel Blancos gamle klubb FC Midtjylland, og hun viste ingen nåde mot gamle lagvenniner. Hun satte inn 5 mål på 5 skudd, skaffet flere straffer og sto godt bakover. Kari Mette Johansen og Linn-Kristin Riegelhuth Koren hadde også en god utteling, 4 og 3 mål på samtlige forsøk. 


// Ikast avis.


I midtuka sto Vipers på motsatt banehalvdel. Kampen startet litt målfattig, men det gikk seg til utover omgangen. Ole Gustav var fornøyd med de fleste fasene av spillet.  Linka satte inn 8 mål på 8 forsøk bak Vipers keeper og sto i tillegg godt bakover. Allikevel var det Tine Rustad Kristiansen som endte opp med bestemannsprisen, ikke ufortjent det heller. Linn Sulland ble toppscorer med 8 sammen med Linka. Kristine Lunde- Borgersen fikk bestemannsprisen for Vipers. 
Itxaco var motstanderen 12.02.2012. Det ble en jevn og spennende kamp, men spillerne misbrukte en del gode sjanser i løpet av kampen. Oppgjøret endte 23-23, selv om Larvik kanskje skulle hatt en straffe i siste sekund (som muligens kunne gitt dem en seier). Tine Rustad Kristiansen ble banens beste på sin egen bursdag, hun scoret 5 mål på 7 skudd. Det skal nevnes at Isabel Blanco scoret 5 mål på 5 skudd. 

Banes beste - tatt bilde selv. 


Larvik dro nedover til Fredrikstad etter Champions Leauge kampen, og det var ikke et tent Larviklag som var med i starten. FFK ledet faktisk 12-10 til pause, men heldigvis viste Larvik hvorfor de er Norges beste og gikk seirende ut av det tilslutt.  Tine Rustad Kristiansen ble toppscorer med 8 mål, og ble etter det jeg husker banens beste. 


Så var det duket for et toppoppgjør, og det skulle ikke gå Larviks vei.
Heidi Løke, Katrine Lunde Haraldsen og resten av Gyør laget med eks trener Karl Erik Bøhn i spissen senket Larvik. Kampen endte 31-22, Gyør gjorde det Larvik pleier -> Godt forsvar og masse kontringer! 
Katrine Lunde Haraldsen sto godt mellom stengene, av Larvik spillerne var det Amanda Kurtovic og Linn-Kristin Riegelhuth som fikk godkjent av meg. 


Linka var LHKs beste mot Gyør - her på trening før kampen.


Etter den skuffende kampen var det Tertnes som sto for tur. Larvik gikk rett opp i en 3-0 ledelse, Tertnes slapp bare til sju ganger i løpet av 1. omgang. LHK ledet hele 16- 7 til pause, men det gikk ikke like greit etter hvilen. Det endte tilslutt med en 27-21 seier. 
Linn-Kristin Riegelhuth Koren satte ny Larvik rekord i antall scoringer i serien i denne kampen, nå har hun 1284 mål i serien (Lina Rosenberg hadde rekorden i åtte år med 1281 scoringer). Hun ble toppscorer i kampen sammen med Linn Jørum Sulland. 


Linka satte scoringsrekord i LHK

I går var Larvik i Spania for å møte Itxaco. 1. omgangen var helt forferdelig, men heldigvis så kom de seg etter hvilen. Det var en fantastisk snuoperasjon, de lå under 12-6 til pause og kampen endte tilslutt 19-19. Mye bom og feil, og det var ikke mange som utmerket seg egentlig. Cecilie Leganger var endelig tilbake, og hun var klart Larviks beste i går. Linka ble toppscorer med 6 mål. 


// Op.no 

 Resten av landslagsspillerne: 

Camilla Herrem: 11 mål i seriene på 4 kamper. Spilte også mot MKS Lubin i Cupwinnercupen, der scoret hun hele 10 mål. Hun måtte stå over returkampen pga skade! (Byåsen vant første kamp, og tapte andre. De er videre til kvartfinalen). 

Ida Alstad:
18 mål på 3 kamper. Scoret 14 mål på 2 kamper mot MKS Lubin! 

 

Tonje Nøstvold: 
23 mål på 4 seriekamper, ble banens beste mot Flint.  9 mål på to kamoer mot MKS Lubin. 

Mari Molid:
5 mål på 4 kamper (får lite spilletid, skal til Levanger neste sesong hvis de ikke rykker ned). Scoret 1 mål på 2 kamper mot MKS Lubin 

Kristine Lunde-Borgersen:
28 mål på 4 kamper (!!). Ble banens beste mot LHK (med 5 mål), og scoret hele 11 mål mot Sola. 
 

Stine Bredal Oftedal:
14 mål på 3 seriekamper. Seks av dem kom mot Byåsen. 

Karoline Næss:  
11 mål på 3 kamper i seriene, 8 av dem kom mot Byåsen. 
 

Katrine Lunde Haraldsen:
Sto godt mot Larvik, har ikke sett henne noe mer enn det. 

Heidi Løke:  
18 mål på 3 Champions Leauge kamper, 11 av dem kom mot FC Midtjylland. 

Gøril Snorroeggen
Kari Aalvik Grimsbø 
Marit Malm Frafjord 


Da har dere fått et lite innblikk på hvordan måneden har vært. Jeg har bare nevnt de Larvik spillerne jeg mener har utmerket seg i hver kamp, dere kan selvfølgelig velge hvem dere vil.

Som vanlig kan dere velge  EN LARVIKSPILLER OG EN LANDSLAGSSPILLER.  Forrige gang valgte jeg å legge ut en avstemning på facebook i tillegg, det kommer jeg til å gjøre denne gangen også. Derfor blir det kåret en på hvert sted (altså en på bloggen og en på facebook). Dere får fortsatt velge to spillere, også legger jeg bare sammen alle stemmene tilslutt.  DU KAN STEMME FREM TIL 29.02.2012 klokken 23.5914 kommentarer


Malin <3
-26.02.2012 kl:20:52


Kari Mette Johansen og Ida Alstad ;-D
kristina<3
-26.02.2012 kl:21:04


Linn Kristin Riegelhuth Koren og Kari Mette Johansen <3 :)
slagelse
-27.02.2012 kl:13:11


Jeg velger Isabel Blanco. Hun har vært stabilt god over lengre periode, og er en bauta i forsvaret. Hun fortjener mer kred enn hun får av media. Klart det, hun har hoppet etter Løke - og det med stil.
Larvik (og Norge) - håndball
-27.02.2012 kl:17:28


slagelse: Jeg er så enig! Savnet etter Løke har blitt mindre enn jeg trodde det skulle bli. Synes Isa har gjort det utrolig bra, spesielt etter jul :)
Leah
-27.02.2012 kl:17:55


LINN KRISTIN RIEGELHUTH KOREN!!! Kom igjen hun sette ny rekord til og med!!!! :)

& Isabell :)
slagelse
-27.02.2012 kl:18:14


Ja, Blanco har gjort savnet etter Løke mindre enn jeg regnet med på forhånd. Når det er sagt, hvis jeg kunne velge hadde jeg nok valgt å beholde Heidi Løke. Blanco er uansett en fantastisk spiller som storspiller for Larvik og holder den gode tradisjonen i Larvik med gode strekspillere.

Ellers er jeg meget imponert over Leganger. Leganger holder drømmen om semifinaleplass i Champions League i hevd. Det var morro å se på henne i gårsdagens oppgjør. Det er selvfølgelig en evig diskusjon når vi snakker Leganger vs Lunde Haraldsen. Så lenge Leganger har dette toppnivået, og stort sett er stabil så kan man tilgi en-to svake kamper. Leganger og Lunde Haraldsen er fantastiske målvakter, men jeg velger Leganger som nr 1. Hva tenker du om at Leganger vurderer å bli med til OL? Nå er jo ingenting sikkert.
Larvik (og Norge) - håndball
-27.02.2012 kl:19:11


slagelse: Jeg merker at det skjer et eller annet med Leganger når det virkelig gjelder (mot Itxaco og Krim i gruppespillet denne sesongen), hun blir liksom ekstra gira. Jeg synes hun ikke har vært helt på topp etter jul, men nå i helgen da var hun virkelig tilbake. Det er viktig.

Jeg er litt både og til at Leganger vurderer OL. Norge har vunnet mye uten henne, og vi er liksom ikke avhengig av henne for å vinne gull. Dessuten synes jeg det er litt dumt når hun ikke er med å trener med Larvik, osv. Skjønner at hun vil prioritere studier, men de har hun vel drevet på med en stund? Jeg synes kanskje det blir litt dårlige gjort mot Kari Aalvik Grimsbø som faktisk er med på sitt klubblag og trener for OL nesten hver dag. For jeg regner vel med at hun blir vraket, hvis Thorir ikke vil ha med tre keepere. Det er jo muligens Kari som skal ta over etter Katrine, og da blir det dumt at Leganger bare skal hoppe inn fordi hun mangler det gullet.

Allikevel når det er sagt så hadde det ikke vært dumt med Katrine og Cecilie som en keeperduo, absolutt ikke. Jeg blir ikke sur hvis Cecilie blir med til OL, for hun er en fantastisk keeper :)
Sanchu
-27.02.2012 kl:19:44


Linka & Cecilie har spilt kjempebra denne måneden og generelt synes jeg :D
slagelse
-28.02.2012 kl:16:27


Sanchu: Cecilie har vært svak i to kamper, noe som er veldig uvanlig til henne å være. Men hun var tilbake mot Itxaco borte.
slagelse
-28.02.2012 kl:21:16


Jeg ser at vi er på bølgelengde angående Leganger i OL. Vi er ikke avhengige av Leganger om Lunde Haraldsen er skadefri, for da er hun i form og vil kunne bære Norge til gullet.
Larvik (og Norge) - håndball
-28.02.2012 kl:21:46


slagelse: Helt enig. Lunde Haraldsen er fantastisk og hun har vært utrolig heldig når det gjelder skader. Det er vi glad for :))
-29.02.2012 kl:13:22


Katrine Lunde Haraldsen og Isabel Blanco :)Jeg Synes Isa har vært veldig god, og scoret masse mål :)Jeg synes Katrine har stått utrolig bra i mål :)
slagelse
-01.03.2012 kl:11:08


Ja, vi har vært kjempeheldig med at Lunde Haraldsen har holdt seg skadefri. Dog ønsker jeg Leganger hjertelig velkommen tilbake i landslaget hvis hun vil det. To fantastiske målvakter er en garanti for godt målvaktspill i hver kamp. Jeg håper, men hvis hun ikke vil eller har tid så har vi Lunde Haraldsen. Vi er ikke avhengige av Leganger.
Larvik (og Norge) - håndball
-01.03.2012 kl:12:14


slagelse: Det er jo sant, men nå kom det akkurat ut en pressemelding om at Leganger takker nei til OL! Selvfølgelig synd, men ikke overraskende! :- )

Skriv en ny kommentar