Takker nei til OL!

Pressemelding fra larvikhk: 

Det har den siste tiden vært mange henvendelser om i hvilken grad landslagsspill og OL-satsing er aktuelt for Cecilie Leganger.

For å skape arbeidsro, både for landslaget og for hennes egen del, har hun besluttet å gi beskjed om at dette beklageligvis ikke er
gjennomførbart. Leganger har hatt positiv og god kontakt med landslagsledelsen og gjort dem kjent med beslutningen.

Hun velger også å prioritere Larvik og avslutte legestudiene :- )  

 
Bilde har jeg tatt selv. 

Gode nyheter for Larvik ihvertfall, og for min del var det ikke overraskende at hun takket nei. Jeg skrev tidligere til en leser (slagelse) hva jeg mente om at Cecilie vurderte å bli med til OL. Jeg sa dette: Jeg er litt både og til at Leganger vurderer OL. Norge har vunnet mye uten henne, og vi er liksom ikke avhengig av  henne for å vinne gull. Dessuten synes jeg det er litt dumt når hun ikke er med å trener med Larvik, osv. Skjønner at hun vil  prioritere studier, men de har  hun vel drevet med en stund?  Jeg synes kanskje det blir litt dårlig gjort mot Kari Aalvik Grimsbø som faktisk er med på sitt klubblag  og trener for OL nesten hver dag. For jeg regner vel med at hun blir vraket, hvis Thorir ikke vil ha med tre keepere. Det er jo muligens Kari som skal ta over etter Katrine, og da blir det dumt at Leganger bare skal hoppe inn fordi hun mangler det gullet. Når det er sagt så hadde det ikk vært dumt med Katrine og Cecilie som en keeperduo, absolutt ikke. Jeg blir ikke sur hvis  Cecilie blir med til OL, for hun er en fantastisk keeper. 


Men nå har hun jo takket nei, så da er det ikke vits i å spekulere noe mer i det heller :) Vi har en fantastisk keeperduo fra før, så jeg regner med at dette går bra!

Så må jeg også medele at Heidi Løke er blitt kåret til verdens beste spiller  av fans, media og IHF eksperter. Hun er den 5 .norske spilleren som har fått denne tittlen. Trine Haltvik (1998), Cecilie Leganger (2001), 
Gro Hammerseng (2007) og Linka (2008) har fått prisen før henne.  Ikke ufortjent at hun vinner, men verdens beste? Nja! Heidi er verdens beste i angrep, men i forsvar mangler hun litt synes jeg da. Allikevel er det morro at hun får prisen, hun er en fantastisk spiller. I tillegg er hun en veldig hyggelig person!

Katrine Lunde Haraldsen havnet på en 3.plass i kåringen, bak Allison Pineau (Frankrike). Mikkel Hansen ble verdens beste spiller for herrene. 
 Skal prøve å komme med Månedens spillere og bilder fra Stabæk-Larvik i kveld. Er litt usikker på om jeg orker, har vært hjemme fra skolen i dag siden jeg ikke er i form. Har lite tid til blogg og sånt den neste uka, skal fortelle hvorfor litt senere :) 

> Hva synes du om at Leganger takket nei til OL?
> Hva synes du om at Heidi ble kåret til verdens beste spiller?  

2 kommentarer


slagelse
-02.03.2012 kl:15:10


Angående Leganger, så syns jeg det er litt synd at hun sier til OL. Hadde Leganger blitt med, så hadde Norge hatt verdens to beste keepere med i troppen. Det er ingen krise hvis Lunde Haraldsen holder seg skadefri. Norge har vunnet mesterskap uten Leganger.

Heidi Løke er verdens beste strekspiller, men om hun er verdens beste håndballspiller er vel heller en annen diskusjon. Jeg er ikke overasket over kåringen, for IHF har noen rare politiske kåringer.
Larvik (og Norge) - håndball
-02.03.2012 kl:15:53


slagelse: Jeg synes det er litt synd jeg også, men jeg vil heller tenke på fremtiden.. derfor er det best med Katrine/Kari. Katrine er nummer 1, frem til hun legger opp. Deretter er det Kari som sikkert skal ta over! Som sagt så hadde jeg ikke blitt sur om hun ble med, men synes det greit at hun sa nei :)

Synes Heidi er verdens beste strekspiller offensivt ja. Bakover mangler hun som sagt en del. Ja de har hatt noen rare kåringer opp igjennom årene.

Skriv en ny kommentar